Aktywne Wpisy
Smarek37 +235
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
CLOUT_MMA +254
a gaszenie petów to przy tym pikuś
nice fantasy expo
dajcie wykopke
https://www.wykop.pl/link/4277601/polska-liga-esportowa-i-patologiczne-wypowiedzi-zawodnikow-wieszanie-innych/
A w esporcie? Jak w lesie.
Jak będą takie "incydenty" to nigdy nie dogonimy innych dyscyplin. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tępić w zarodku.
"Takich ludzi powinno się wieszać"
"Rozjebię ci głowę o krawęznik"
+ coś tam o kąpieli w betonowych butach
na publicznej transmisji
kurłaaa przy takich fazkach wrócimy do czasów, gdy grało się w kafejkach internetowych, oglądali to koledzy gracza, a sponsorem był okoliczny pub
super rozwój i zdobywanie kazuwalowych fanów