Aktywne Wpisy
wfyokyga +168
Kto pamięta plusuje!
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
Felixu_enjoyer +11
Jestem debilem. Przez wszystkie lata szkolne byłem kluchą, między granicą nadwagi a otyłości, nie przepadałem za wysiłkiem fizycznym i byłem, delikatnie mówiąc, w nie najlepszej formie. 6 lat temu, w wieku 25 lat nauczyłem się trenować, zrzuciłem sadło, osiągnąłem formę co najmniej przeciętnego człowieka w moim wieku, prawie widziałem mięśnie brzucha. Stwierdziłem, że to jest #!$%@? warte, a najbardziej w życiu kocham #!$%@?ć. Przestałem się ruszać, zaprzepaściłem, to co osiągnąłem, jestem w
@pisaszbespiura: Chyba że chodzi o garnek który ma mieć ~15 - max 20 litrów to wtedy 10L warki które warzy @TOP___BK
@Toms94: o czym ty piszesz?
jak zaczynałem to na 18 litrowym garnku robiłem standardowe 20 litrowe warki
na 15L trzeba minumum 30L, ludzie #!$%@? są jakieś granice pisania głupot
@LowcaAndroidow
@Toms94 czyli jak ograniczę się do 15l, to taki stalgast z grubym dnem 25,7l powinien wystarczyć?
@Toms94 zarzucasz mi bark grzeczności a ja ci zarzucam pisanie nieprawydy, właśnie skończyłem 30 litrową warke w 36,6l garze Ani przez chwilę nie brakowało mi miejsca, wiec nie mam pojęcia o czym piszesz
Wg twojej porady powinienem mieć 60 litrowy gar
poza tym jak OP chce warzyć 15 litrowe warki zwykłej AP czy Witów to spokojnie wystarczy mu 8 litrów RISa czy barelywina