Kto by pomyślał, że w tym wieku można być w takiej formie. Według mnie to najlepsza walka Tomka odkąd przeszedł do wagi ciężkiej. Chris Arreola jednak nie był optymalnie przygotowany i wydaje się, że był wtedy łatwiejszym celem dla Polaka, niż dzisiaj Abell. #boks
@Nie_mam_nicku: Tyle, że ten Abell to jednak leszcz. Także zluzuj majty. Molina czy nawet Głazkow i o mój boże Szpilka pokazali gdzie jest obecnie sufit starego Adamka. Pewnie zawalczy jeszcze z dwie trzy walki bo Borek eksploatuje go do końca, ale to będzie tak: - kolejne walka w Stanach z kimś z pierwszej dziesiątki rankingu. Potężne lanie; - jakiś leszcze na zakończenie w stanach - jakiś leszcze na zakonczenie w Polsce.
@ShinpuTokubetsu: Przed starciem z Głazkowem Adamek miał uraz łokcia, a podczas campu był przeziębiony. Zdecydowałem się jednak wziąć tę walkę, bo w przeszłości spokojnie radził sobie z Ukraińcem na sparingach. Do Szpilki wyszedł dużo słabiej przygotowany, niż do wczorajszego starcia z Abellem. Z Moliną wyglądał dobrze, a zadecydował jeden cios i prawdopodobnie przedwczesne przerwanie przez sędziego.
- kolejne walka w Stanach z kimś z pierwszej dziesiątki rankingu. Potężne lanie;
- jakiś leszcze na zakończenie w stanach
- jakiś leszcze na zakonczenie w Polsce.