Nie wiem skad w Was tyle przegrywu, taka ladna pogoda, wystarczy wyjsc do ludzi...
@vilay: Czuje sie wywolany z uwagi na #uk. Nie linkujesz skad mowa o 'przegrywie', nie wiem z czym 'wychodzisz do ludzi' skoro jestes za kolkiem, jedynym faktem wydaje sie byc tu pogoda, fakt, rekordowa w Cambridge od 1946 roku 19/04 (wtedy bylo 27 stopni). Fotka calkiem ladna, mimo wszystko pewien gostek robil to
@Atreyu: Wiesz czemu są tak śmiesznie tanie, bo ich utrzymanie kosztuje walizkę pieniędzy, ot co. Porsche niestety to mocno usterkowy samochód, więc mimo co, trzeba mieć kasę by nim jeździć
xD dobrze ze sprowadziliscie mnie na ziemie szybko, bo czulem sie przez chwile normikiem za dwie pensje z magazynu xD zostaje cieszyc sie z ladnej pogody ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Nie wiem skad w Was tyle przegrywu, taka ladna pogoda, wystarczy wyjsc do ludzi...
Ebay?
Masz linka?
Jeszcze pierwsze Cayenne są tak śmiesznie tanie. Przyczyna jest prosta - jak anglik chce porsche to stać go na 911 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vilay: Czuje sie wywolany z uwagi na #uk. Nie linkujesz skad mowa o 'przegrywie', nie wiem z czym 'wychodzisz do ludzi' skoro jestes za kolkiem, jedynym faktem wydaje sie byc tu pogoda, fakt, rekordowa w Cambridge od 1946 roku 19/04 (wtedy bylo 27 stopni).
Fotka calkiem ladna, mimo wszystko pewien gostek robil to
Komentarz usunięty przez autora
dobrze ze sprowadziliscie mnie na ziemie szybko, bo czulem sie przez chwile normikiem za dwie pensje z magazynu xD
zostaje cieszyc sie z ladnej pogody ( ͡~ ͜ʖ ͡°)