Aktywne Wpisy
panthererose +5
Będąc jeszcze w liceum moja polonistka powiedziała coś co zostało ze mną do dzisiaj i nadal się zastanawiam nad zasadnością jej słów.
Babeczka stwierdziła, że losy dwóch bratnich dusz będą się ze sobą przecinać przez całe życie, ale nigdy nie dojdzie do sytuacji, w której te dwie osoby stworzą szczęśliwą relację. Zawsze temu dwojgu będzie stało coś na przeszkodzie, aby być razem. I mimo tego, że będzie ich do siebie ciągnąć to
Babeczka stwierdziła, że losy dwóch bratnich dusz będą się ze sobą przecinać przez całe życie, ale nigdy nie dojdzie do sytuacji, w której te dwie osoby stworzą szczęśliwą relację. Zawsze temu dwojgu będzie stało coś na przeszkodzie, aby być razem. I mimo tego, że będzie ich do siebie ciągnąć to
Ddudu +122
Piwnica do łoceny #piwniczaki #ddd
Odpisałem, że moto dalej na sprzedaż i czy jest zainteresowany.
Taką wiadomoś otrzymałem.
„Thanks for getting back to me... I'm Raymond Tred From U.S.A but currently now in Ireland (England) for a Project doing which will take me some time. However, I'm Ready to Buy the Bike from you as I know a very Good Shipping Company from Dubai (Global Shipping Logistics) which I will be sending Down for the Bike to be Picked up from your Address down to my Country in United State...
- Concerning changing of document to my name or signature signs shall be done by my shipping company.
- My Shipping Company will represent me by staying 1-2 days in your country to go to the Police Department and make sure all procedure is done accurately before picking up the Bike from your Address.
-The Transportation Charges, Expenses and cost to pick up the Bike from your Place Down to my address shall be responsible by me.
- I want to know the body condition of the bike and when last you serviced it.
- And Lastly what is the actual price you are willing to sell the Bike for me?
Kindly take note on that and also be aware that I can only pay you via PayPal (www.paypal.com) which is a fast, safe and reliable way to receive Payment Instantly as i don't have access paying you via bank but can pay you Instantly from my paypal account directly to your PayPal account which I hope you understand...
Please Advise as Possible, DO YOU HAVE PAYPAL?”
Wygląda to na dobry przekręt, dość prosta sprawa a jednak zastanawiam sie jak to rozegrać dalej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)