Aktywne Wpisy
PiersKurczaka +107
Bardzo mi się podoba u japończyków, że jak jest np. jakaś nazwa chińska, to oni te znaczki czytają po swojemu, a nie po chińsku.
Tak jak taki prosty janusz, co na tortiję mówi tortilla. No bo jest l przecież, to czyta jak l. Tylko że u nas się takie coś wyśmiewa i o ty nieuku haha nie umiesz poprawnie debiluuuu.
A japońcy to mają w dupie i se czytają po swojemu i
Tak jak taki prosty janusz, co na tortiję mówi tortilla. No bo jest l przecież, to czyta jak l. Tylko że u nas się takie coś wyśmiewa i o ty nieuku haha nie umiesz poprawnie debiluuuu.
A japońcy to mają w dupie i se czytają po swojemu i
drim 0
z czym jecie frytki bo keczap mi sie skonczyl
Mogę mieć pytanie? Jedna Mirabelka napisała "negatywnymi efektami są: trauma, zaburzenia seksualne w późniejszym życiu, brak tożsamości płciowej, strach przed zwykłymi czynnościami higienicznymi i innymi dorosłymi, zamknięcie w sobie, depresja dziecięca, opóźnienia rozwoju psychicznego, wstrzymywanie potrzeb fizjologiczych nawet w późnym dzieciństwie. opierałabym się na badaniach i wiedzy z zakresu seksuologii, a nie na "nie wydaje mi się" :)"
Negatywnymi efektami nagości przy dziecku. Jak dla mnie to pierdoły ktoś ma jakąs swoją opinie?
#dzieci
"pokazywanie się nago dziecku to patologia, która nie powinna mieć miejsca, uczą o tym na każdych studiach psychologicznych/socjologicznych/pedagogicznych. gdyby ojciec mojego dziecka kąpal się z moim dzieckiem to nie tylko on, ale i każdy z jego najbliższej rodziny musiałby szukać miejsca na cmentarzu :) co do książki - tak, pedofilia to
Potem rysują gołe dziewczynki.
Także przemyśl to
Nagość jest dla małego dziecka naturalna. Moim zdaniem więcej szkody przyniesie stygmatyzowanie jej - dziecko zacznie ja postrzegac jako coś złego i niewlasciwego i dopiero wtedy będzie mieć problemy z ajxeptacja siebie oraz swojego ciała.
Ruchów powinni pokazać dziecku, że nagość to zwyczajna rzecz, ale z kolei powina mieć swoje granice.
Dzieci nie przeraża widok rodzica bo i dlaczego .ma? Bardziej ciekawi,
@Simfecstio: *trzeba być skrzywionym.
Ciekawe, jak ta koleżanka zapatruje się na figurę karmienie piersią. W końcu to ciągle świecenie biustem przed dzieckiem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Choć kiedyś czytałam, że jakaś dziewczyna, co karmila syna prawie dwa lata,usłyszała, że jest zboczona i molestuje w ten sposób dziecko.