Wpis z mikrobloga

Ruszamy z akcją #wedrujacytvbox! Pierwsza osoba na test już dostała boxa, a jest nią @Wojtu, jak wrażenia? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Każdy kto jest chętny wziąć udział w akcji musi obserwowac tag główny czyli #wedrujacytvbox oraz #kodiwpigulce
Chętni proszę pisać w komentarzu (zielonki odpadają), że jest się chętnym. Weryfikacja adresu będzie poprzez paypal. Wysyłamy boxa do mirka, którego w jakiś sposób wylosujemy, ustalimy czas przez jaki będzie go używał i mirek wyśle go do następnego mirka. I tak w kółko póki ktoś go nie prześle dalej albo rozje**e. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wiem, że wiele osób chciało by kupić boxa ale nie wie jak to działa, i dlatego chętnie udostępnię jednego z naszej kolekcji czyli MECOOL M8S PRO PLUS (na którym śmiga #netflix w 1080p): http://kodiwpigulce.pl/recenzja-mecool-m8s-pro-plus-przystepna-cena-nie-oznacza-kiepskiej-jakosci/
kodiwpigulce_pl - Ruszamy z akcją #wedrujacytvbox! Pierwsza osoba na test już dostała...

źródło: comment_eRJM3y8Ezx9KAXGHzztIpHlLkLuFp9LS.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
@kodiwpigulce_pl ja, ja! Zanim zakupie chciałbym przetestować możliwoścj tego sprzętu i wogole jak to działa,jak obsługuje się pilotem... ;) a wiesz ze planuje zakup ( ͡º ͜ʖ͡º)
P.s odpisz na PW ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@kodiwpigulce_pl jestem zainteresowany testowaniem takiego sprzętu. Niestety nie mam PayPal. Znaczy mam ale włamano mi się na konto 4 lata temu i przez połączenie z kartą kredytową #!$%@? mi 2500zl. Z racji tego że PayPal nie chciał mi i policji pomóc w żaden sposób w ujęciu złodzieja musiałem przestać ufać tej firmie. Jeśli chodzi o weryfikację to mogę w każdy inny sposób to zrobić.
  • Odpowiedz