Aktywne Wpisy

JaZestarym +108
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
źródło: IMG_5307
Pobierz

tak żeby mieć od razu porównanie
Może to zależy od techniki czy coś?
Wrzucę foty po fryzjerze bo mam boki zarośnięte i nie widać teraz żeby coś było grzebane :)
No właśnie to mam na myśli. Nie robiłem dokładnego rozeznania, tylko oglądałem jeden film i gość sie wypowiadał że to jest błąd bo włosy mogą miejscami wyglądać nienaturalnie jak z jednego miejsca parę sztuk wyrasta. W naturalnej czuprynie to wszystkie włosy są pojedyncze.