Wpis z mikrobloga

no a co źle mówię ? ja to nie słyszałem by ktoś w Czechach czy innych cywilizowanych krajach miał jakieś problemy a tu zawsze coś no i fenomen prawa wstecznego. Kiedyś mogłeś coś na firmę teraz po latach uznał ,że już nie możesz a to coś a to coś

@a-lexis: najlepsza była nacjonalizacja, wjeżdżali i zabierali wszystko co masz. Po co aż tak ryzykować i mieszkać wśród tak niebezpiecznych ludzi? Jeżeli
@pawlo74: nie wracaj! ba jak ja miałbym kasę siedział za granicą to nawet bym podjął próbę zrzeczenia się obywatelstwa a po co to komu do szczęścia potrzebne. Chyba ,ze względy patriotyczne tylko cy patriotyzm jest warty tego by ryzykować swoje bezpieczeństwo.
@a-lexis: ja nie wiem co bym zrobił na ich miejscu bo nie żyłem tam, wszystko zależy od tego czy byłbym prześladowany i niszczony. Jestem zdecydowanie człowiekiem, który chce skończyć z wojnami. Wierzę, że bitcoin jest sposobem na odebranie kontroli nad sobą, to jest swojego rodzaju walka o niepodległość.
@m00n Ciekawe jak to będzie dalej. Jak stwierdza że wszystko jest ok to moze wogole się nie odezwą?

W każdym bądź razie powodzenia Mirku i daj znać jak będzie po wszystkim ( ͡º ͜ʖ͡º)