Dobra, ja #!$%@? z tego gówno serwisu. Przelali czarę goryczy, brak czytelności, znikneła funkcjonalność, a co za tym idzie wygoda w wyszukiwaniu tytułów u znajomych. gtfo #!$%@?, dawno mnie tak coś nie #!$%@?ło zwijam żagle na #imdb #filmweb #filmwebcwel ##!$%@?
@drimer: tak szczerze, jest jakaś korzyść z konta na Filmwebie prócz oceniania i komentowania filmów? Chciałem kiedyś założyć, ale machnąłem ręką, bo i tak bym nie korzystał z tego pewnie ( ͡°͜ʖ͡°)
Usunięcie funkcji, które były dla mnie podstawowe przez 8 lat korzystania z Filmweb!
Po 8 latach muszę przenieść się na inny site, ponieważ wycięto moją podstawową funkcję z której korzystałem: Posortowanie filmów "chcę zobaczyć" według daty, kiedy będzie ich emisja w telewizji. Z tej funkcji korzystałem "na potęgę", bo w ten sposób sprawdzałem jakie filmy, z tych przeze mnie oczekiwanych, będą w najbliższych dniach w telewizji.
@anthoris: Poprawili Filmweb i znowu jest dostępna lista filmów dostępnych w najbliższych dniach na kanałach telewizyjnych - a na tym mi najbardziej zależało. Czyli , jak na razie, zostałem przy Filmweb.
Jeśli się w Polsce na dobre zalęgną ci od blokowania ulic, to po prostu trzymajcie w samochodzie jedną z tych szwedzkich śmierdzących konserw rybnych. W razie spotkania otwieracie ją i wywalacie zawartość tuż obok przyklejonego do asfaltu aktywiszcza.
gtfo #!$%@?, dawno mnie tak coś nie #!$%@?ło
zwijam żagle na #imdb
#filmweb #filmwebcwel ##!$%@?
Po 8 latach muszę przenieść się na inny site, ponieważ wycięto moją podstawową funkcję z której korzystałem: Posortowanie filmów "chcę zobaczyć" według daty, kiedy będzie ich emisja w telewizji.
Z tej funkcji korzystałem "na potęgę", bo w ten sposób sprawdzałem jakie filmy, z tych przeze mnie oczekiwanych, będą w najbliższych dniach w telewizji.
Tej funkcji obecnie NIE MA.
Zatem
Poprawili Filmweb i znowu jest dostępna lista filmów dostępnych w najbliższych dniach na kanałach telewizyjnych - a na tym mi najbardziej zależało.
Czyli , jak na razie, zostałem przy Filmweb.