Aktywne Wpisy
Malinowy_nos +361
Mirellllssse +1
Cześć wszystkim. Zwracam się do Was z pytaniem czy uważacie codziennie picie piwa za problem? Jestem ze swoim partnerem pół roku, na początku związku czasem coś sobie wypił, ale nie było tego tyle co teraz. Gdy zaczęło robić się ciepło, to pije praktycznie codziennie jedno piwo, czasem kilka. Twierdzi, że to nic złego, bo w lecie po prostu ma ochotę, ciężko pracuje (budowlaniec) i w zimie nie będzie pił. Jego ojciec jest
Rozpoczynam swój gównotag. Teraz wrzucam różne warianty tego samego zdjęcia nosacza, który na różne sposoby bytuje na różnych zdjęciach kosmosu, ale zachęcam do obserwacji tagu jeśli kręcą Was nosacze i kosmosy i inne takie, bo mam już parę pomysłów na rozmaite nosaczowe scenerie i z chęcią będę wrzucać. Uczę się obsługi programów graficznych więc jest to dla mnie fajne ćwiczenie i mam nadzieję, że obrazki będą coraz bardziej zaawansowane :)
Dzięki @Domara za inspirację
Na dziś mamy 6 wariantów i 4 różne tła. każde wrzucam w osobnym poście, bo nie da się na raz. Transferowałam z png do jpg jakimś zamieniaczem na necie, jak ktoś chce .png - priv ;) (plik jest tak duży że nie moge wstawić na mirko)
Zdjęcie kosmosu: Unsplash, Nosacz: znane i lubiane popularne foto, akurat pobrałam stąd
Komentarz usunięty przez autora
EDIT: żeby nie być gołosłownym. Taki Shenlong jako Nosacz i 7 cebul w miejsce smoczych kul :D