Aktywne Wpisy
wykoko +401
Zaraz zaraz, czyli chłop ma zniszczone życie i zabrane wszystko na co zapracował bo 9 lat temu pisał obleśne teksty do dwóch dziewczyn? To wszystko? Skoro nie było materiałów że jest pedofilem to trzeba było to inaczej rozegrać żeby ludzie go nie wpakowali do worka z pedofilami. Film Konopa nie wniósł kompletnie nic. Dramat. Niech grubasek se wraca na YT i niech robi to co robił.
#famemma #polskiyoutube #pandoragate
#famemma #polskiyoutube #pandoragate
Kanarynka +2
Niebieski sobie stwierdził że moge sb poszukać innego faceta bo on nie zagwarantuje mi życia jakiego chcę, bo mam za wysokie wymagania.
A moje wymagania to posiadanie mieszkania, nawet na kredyt. Mieszkamy w stolicy, ale już się pogodziłam że będę musiała jak robak dojeżdżać pociągiem. Ok, niech będzie byleby mieszkanie było. Mogę się nawet wyprowadzić do jakiegoś Białegostoku, Łodzi, Opola, Kielc czy innego #!$%@?, byleby mieć MIESZKANIE, które jest podstawową potrzeba ludzi.
A moje wymagania to posiadanie mieszkania, nawet na kredyt. Mieszkamy w stolicy, ale już się pogodziłam że będę musiała jak robak dojeżdżać pociągiem. Ok, niech będzie byleby mieszkanie było. Mogę się nawet wyprowadzić do jakiegoś Białegostoku, Łodzi, Opola, Kielc czy innego #!$%@?, byleby mieć MIESZKANIE, które jest podstawową potrzeba ludzi.
Dla przypomnienia:
1) Po zapisaniu się na jakiś kurs jest on na koncie dożywotnio czyli do czasu usunięcia Udemy.com
2) Kupony mają ograniczenie czasowe i/lub ilościowe. Dotyczy to również "kursów darmowych bez kuponów" - w dowolnym momencie kursy te mogą stać się płatne. Chcesz mieć jakiś kurs, to zapisuj się jak najszybciej. Smęty typu "a teraz jest płatne" ignoruję. Widocznie byłeś/byłaś za wolny/wolna.
3) Tak, śpię. Czasem nawet za dużo!
Nie chcesz pominąć żadnego wpisu? Obserwuj tag #kursyudemy i zapisz się do wołania: LINK
Zrobiłeś/zrobiłaś jakiś kurs? Oceń go w tagu #oceniamyudemy
Kursy darmowe z kuponami (-100%):
Options Trading for Small Account - ETF SPY Strategy System
Facebook Networking for Artists
Learn Chinese HSK 2 Beginner Intensive Reading Course
Camtasia Studio 9 Masterclass
Learn 199 Ways of Parenting
GRUNT js: Automate web development tasks and save your time
10x Super Productivity Master Course
Java for Complete Beginners (Programming Fundamentals)
Kursy darmowe bez kuponów:
Open and Balance Your Root, Sacral, and Solar Plexus Chakra
Progressive Muscle Relaxation in a Nutshell
Introduction to Xamarin.iOS
Learn Node JS form Scratch
Digital CSR Programme Internship 2018
Investing in Stock Market for Beginners
Unity 2D Game Development Tutorials - The Complete Course
Financial Accounting – Subsidiary Ledgers & Special Journals
ARKit Unity & Xcode - Build 7 Augmented Reality apps
Change Your Mindset - Change Your Life
SEO Training 2018: Undertand Basic SEO & Rank 1st In Google
Learn Complete Inbound Interface Process in Oracle Apps R12
Learn Complete Purchasing Module (PO) in Oracle Apps R12
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
W Internetach polecają ten -> https://www.udemy.com/the-complete-javascript-course/