Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +668
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#przegryw #tfwnogf #rozowepaski
Komentarz usunięty przez moderatora
piszecie bzdury mówiące o tym że jak ktoś ma 175cm to jest gównem, że jak ktoś nie ma twarzy jak Alvaro to jest życioweym zerem i przegrańcem a młodzież to czyta. Gratulacje, wpędzacie młodych ludzi w kompleksy ciesząc się że nowy narybek zasila wasze grono.
Na pewno niejeden taki siedemnastolatek 175cm wydymałby dziewczynę na studniówce a później na studiach
ale oprócz was jest też wielu umiarkowanych przegrywów którzy w sumie to mają normalne życie albo dopiero wchodzą w życie bo mają po 15-18 lat i mogą zbudować obraz świata na podstawie normalnego życia które jest po prostu zajebiste, ciekawe
A co do uzalania to do 25lv sie nie uzalalem a bylo tak samo, bylem sam, zadna mnie nie chciala