Aktywne Wpisy
Janusz-Koriwniak +155
Szczerze dopiero w wieku 23 lat uswiadomilem sobie że właściwie 90 % zależy od tego w jakiej rodzinie jesteś. Moi koledzy pokończyli studia i teraz się zaczeła prawdziwa przewaga (mieszkanie, auto, wycieczki). Ja wynajmuje 8m2 z ukraincami za sciana.
#przegryw #wynajem #nieruchomosci #bieda
#przegryw #wynajem #nieruchomosci #bieda
DFWAFDS +157
#przegryw koliedzy wczoraj pisałem że uderze do julki z pracy i zapytam czy ze mną wyjdzie gdzieś sobie. Podszedłem do takiej jednej co wydaje się huopu sympatyczna. Zrobiłem tak jak napisał @K-S- i chciałem zaprosić na pizze.
Pytam, "co robisz w piatek po kołchozie, może pójdziemy na pizze i jakieś alko" a ona "ok, tylko nie w piątek tylko w sobote ma czas" i umówiony huop jest na sobote popołudniu. Coś za
Pytam, "co robisz w piatek po kołchozie, może pójdziemy na pizze i jakieś alko" a ona "ok, tylko nie w piątek tylko w sobote ma czas" i umówiony huop jest na sobote popołudniu. Coś za
Ale to nie pokrywa się w ogóle z tym co jest w pasku wytrzymałości. Ktoś zna się na tym?
Co oznacza ten wskaźnik nad graczem?
#fut #fifa18
Pierwsze wrażenie jest takie ze to siła sprintu, ale pasek na dole powinien to samo pokazywać