PS w drugiej rundzie jakoś mało osób głosowało, więc postanowiłam zawołać wszystkich plusujących pierwszy post. Jakby ktoś miał mi to za złe, to zawsze może wrzucić na czarno i mieć święty sposób.
@pizza-eco: fagcośtamcośtam i lipski to najgorsi i nie ma się co sprzeczać. Zawsze tworzą materiał typu "dany temat mnie nie dotyczy ale ponarzekam na niego przez 10 minut". A ostatni materiał o Crysisie 2 gdzie na początku Lipski mówi że to słaba gra, po czym na koniec ją poleca bo jednak nie jest najgorsza to w ogóle dramat. Jordana da się znieść, byle jak najmniej mówił angielskie wyrazy, bo jego
W drugiej rundzie nie było zaskoczenia. Na samym początku na prowadzenie wysunął się Jordan i został na prowadzeniu do samego końca.
Bez zbędnego #!$%@? zaczynamy rundę trzecią.
Jej faworytami są Kacper Lipski, Hed, Michał (aka "giedyś grubol, teraz chudy") i Fangotten.
Zapraszam do głosowania. xD
#tvgry #gry #polskiyoutube #ankieta #tvgrynajlepszyznajgorszych (specjalny tag do obserwacji, pewnie nikogo to nie zainteresuje ale jeśli już to ułatwi zabawę)
PS w drugiej rundzie jakoś mało osób głosowało, więc postanowiłam zawołać wszystkich plusujących pierwszy post. Jakby ktoś miał mi to za złe, to zawsze może wrzucić na czarno i mieć święty sposób.
NAJGORSZYM PROWADZĄCYM W TVGRY.PL JEST...
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen