Aktywne Wpisy
cytmirka +2
Przed chwilą na tinderze wyświetlił mi się chłopak mojej siostry. I ma wstawione najnowsze zdjecia, sprzed dosłownie tygodnia.
Jakie są szanse, że założył tindera w celu poznania znajomych? Nic nie jest wspomniane o tym że jest w związku…
Chyba będę mieć nieprzespaną noc bo dawno nic mnie tak nie zszokowało.
#tinder
Jakie są szanse, że założył tindera w celu poznania znajomych? Nic nie jest wspomniane o tym że jest w związku…
Chyba będę mieć nieprzespaną noc bo dawno nic mnie tak nie zszokowało.
#tinder
bruhmomentow +43
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Bus wystarczy, czy będzie potrzeby TIR?
#kryptowaluty
@noisy: śmieszno i straszno.
Tak czy siak, w ustawie jest napisane: "elektronicznie" - nie ma tam nic o papierach ;)
https://www.youtube.com/watch?v=GBuRyHJQrGY&feature=youtu.be
tl;dr
Osoby które obracały sobie np. 20 000 PLN, mogą mieć do zapłaty podatku ponad kilka milionów złotych ( ͡° ͜ʖ ͡°) W dodatku od każdego zakupu (do chwilowego obrotu) skłądać formularz PCC, a takich zakupów bot potrafi wykonać 100 na godzinę. Czyli 100 formularzy na godzinę, dziennie około 1000 formularzy PCC do wypełnienia. Rocznie gdzies
prawo nie działa wstecz, więc zluzujcie, bo nie ma sensu siać fermentu. każdy doskonale wiedział, że trzeba sie rozliczyć.
oficjalna od dzisiaj, nie za poprzedni rok, ani za styczen.
Wcześniej żadnej interpretacji nje było :)
Prawo sie nie zmienilo.
i tracic kase na prowizje itp ?
nie lepiej po prostu odpalic mmorpg i pobic mobki chwile ? z kazdgo wypada ci zloto wiec jak zabijesz ich 10 tysiecy to 10 tysiecy deklaracji podatkowych i c--j n iech se z tym radza. Jak ktos sie w----i i bedzie mial jaja tak wlasnie zrobi.