Aktywne Wpisy
karpiniusz +481
Sąsiad nosacz dzwonił przez domofon żebym przeparkował bo zająłem mu "jego miejsce". Odmówiłem bo to zwykle osiedle i nie ma tu prywatnych miejsc (każdy parkuje gdzie akurat wolne). Postanowił mnie więc zastawić. Półgodziny później najwyraźniej stwierdził że mam za dużo miejsca i jakoś wyjadę więc przeparkował jeszcze bliżej. Straż miejska wezwana, czekam na rozwój sytuacji (może sam dostanę mandacik ale warto będzie) ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazpodludzi #
#bekazpodludzi #
Aggressiv +134
Widać, że uczą się od kolegów z pis.
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
@odjatakpawlacz: heh pamiętam kiedyś jechałem do Poznania. 12 listopada to było, Polski BUS, łajfaj na pokładzie, więc jakiś typek oglądał se filmiki z Marszu Niepodległości. Żaden z niego narodowy patriota nie był, ot zwykły człowiek w dresikach, hip hop fan.
Jak tylko wyszliśmy na dworcu w Poznaniu, podbiegła do typa grupka jakichś chłystków, zaczęli go wyzywać od nazioli, przewrócili na glebę, przekopali i uciekli.
Poznań - super
@odjatakpawlacz: to akurat prawda, bo się Poznaniem jednak trochę zawiodłem. Spoko Rynek, spoko Ostrów, ale takto to tak raczej średnio bym powiedział. I akurat lumpów to macie tyle samo co w Łodzi ;)
Tak czysto subiektywnie - i oczywiście bez żadnej spiny - to po moich wycieczkach po Polsce i po odwiedzeniu 10 największych miast to Poznań jest chyba trzeci od końca jeśli chodzi o "fajność"
@Flamand: tutaj nie będę oryginalny - najładniejsze i najbardziej klimatyczne są wg mnie Kraków i Gdańsk. Fajny też Wrocław.
A tak to lubię mniejsze miasta, które nie maja miliarda zabytków, ale sie człowiek tam fajnie czuje. Za klimat na starówkach Toruń, Kłodzko i Bydgoszcz (no ale poza starówkami to gorzej ;) ). Za zieleń Płock i Zwierzyniec. Za zamki Malbork, Krzyżtopór, Ogrodzieniec. Zależy