Aktywne Wpisy

Linnior88 +4
#p0lka #przegryw ostatnio mnie wzięło ja refleksję i podsumowanie życia i dałabym mała radę kobietom , nigdy nie bądźcie samowystarczalne inteligentne ani zaradne , facet was zawsze rzuci dla słodkiej idiotki która nie ma nic i zawsze potrzebuje męskiej pomocy do czego zmierzam ,
Z mojej paczki przyjaciółek to zawsze ja byłam ta która nie brała urlopów goniła terminy miała ambicje , uważała że "facetów nie powinno się naciągać ' dla facetów
Z mojej paczki przyjaciółek to zawsze ja byłam ta która nie brała urlopów goniła terminy miała ambicje , uważała że "facetów nie powinno się naciągać ' dla facetów

Metodzik +119
===============[EPIC]===============
OCENA METACRITIC
METASCORE: Black Book 75 / Dodo Peak -
USER SCORE: Black Book 8.3 / Dodo Peak -
Black Book oraz Dodo Peak za FREE w EPIC
AKTUALNE! do 24.08 godzina 17:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane.
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #cebula #pcmasterrace #epic #cebuladeals #
OCENA METACRITIC
METASCORE: Black Book 75 / Dodo Peak -
USER SCORE: Black Book 8.3 / Dodo Peak -
Black Book oraz Dodo Peak za FREE w EPIC
AKTUALNE! do 24.08 godzina 17:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane.
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #cebula #pcmasterrace #epic #cebuladeals #

2018-03-30 16:14 czasu polskiego • SLC-4E, Vandenberg Air Force Base, Kalifornia, USA, Ziemia
30. start rakiety orbitalnej w 2018 roku
»»» #startujacerakiety «««
**Ładunek:
- Iridium NEXT 41–50** (USA) • Komunikacja • Operator: Iridium Communications • Orbita: niska orbita okołoziemska (LEO)
**Ciekawostka: Pierwszy stopień został użyty po raz drugi (booster B1041, pierwszy raz leciał z Iridium NEXT 21–30 - 9 października 2017 roku). Tym razem nie był odzyskiwany, jedynie odbyło się symulowane lądowanie w wodzie. Kolejny raz podjęto próbę odzyskania owiewki. Zakończyła się jednak ona szybkim nieplanowanym demontażem na skutek kontaktu z wodą z powodu zaplątanego spadochronu.
Do poczytania:
(Launchkit)→ http://www.spacex.com/sites/spacex/files/iridium-5_press_kit_2018.pdf
(PL)→ spacex.com.pl: "Piąta misja dla Iridium zakończona powodzeniem"
(PL)→ [kosmicznapropaganda.pl: "Start Falcona 9 w ramach misji Iridium NEXT-5 [SUKCES]"](https://www.kosmicznapropaganda.pl/start-falcona-9-w-ramach-misji-iridium-next-5/)
(PL)→ florydziak.com: "Jak dzikie zwierze :)"
(PL)→ kosmonauta.net: "Falcon 9 wynosi 10 satelitów Iridium (30.03.2018)"
(PL)→ spacex.com.pl: "Start rakiety Falcon 9 z misją Iridium-5"
(EN)→ spaceflight101.com: "Falcon 9 Dispatches 5th Iridium-NEXT Group to Orbit after Mor(...)"
(EN)→ nasaspaceflight.com: "Iridium NEXT-5 satellites ride to orbit on SpaceX Falcon 9"
(EN)→ spaceflightnow.com: "Iridium boss senses shift in SpaceX rhythm with another launc(...)"
(EN)→ spaceflightnow.com: "Iridium messaging network gets another boost from SpaceX"
(EN)→ spaceflightnow.com: "Live coverage: Falcon 9 rocket lifts off with fifth set of Ir(...)"
(EN)→ spaceflightnow.com: "Launch timeline for Iridium’s fifth launch with SpaceX"
(EN)→ spaceflightnow.com: "Photos: Falcon 9 rocket stands vertical at Vandenberg"
(EN)→ spacex.com: "Iridium-5 Mission"
(EN)→ spacenews.com: "Iridium Next enters the homestretch"
(EN)→ spacenews.com: "Falcon 9 deploys Iridium satellites after SpaceX ends video c(...)"
Nagrania:
→ https://www.youtube.com/watch?v=mp0TW8vkCLg
→ https://www.youtube.com/watch?v=jo38Ldv_CLc
Relacje na Mirko: **
→ wykop.pl: "Dzisiaj na godzinę 16:13 czasu polskiego..."
→ wykop.pl: "JUŻ ZA GODZINĘ START FALCONA 9 Z SATELITAMI..."
SLC-4E - Space Launch Complex 4 East, Vandenberg – Platforma startowa 4E (wschodnia) w bazie wojskowej Vandenberg.
Jestem botem
Komentarz usunięty przez moderatora