Wpis z mikrobloga

Nie ma nic bardziej żenującego niż spotkać starego znajomego, z którym entuzjastycznie siada się na kawie, by powspominać stare czasy, a on zaczyna mówić o "nowej inicjatywie biznesowej". Ta okazuje się być chamskim MLMem, a spotkanie kończy się kwasem.

()
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Maglev: ah, przypominają mi się dawne czasy :D 2011 czy 2012, dzielnie sobie studiuje i odzywa się kumpel z liceum, mieliśmy dobry kontakt. Dawaj na piwo. Myślę: spoko, czemu nie? Spotykamy się, a ten mi #!$%@? z ofertą pracy dla OVB xD i przekonuje do inwestycji w oszczędności. Jak się dowiedziałem potem, większość znajomych z dawnej klasy tak próbował naciągnąć. Rudemu to się jednak nie ufa
  • Odpowiedz
@Maglev: nie przekreślaj znajomego każdy popełnia błędy. Nawet ten co nie robi nic bo jego błędem jet to ,ze nic nie robi. On próbuje coś zmienić w swoim życiu i tylko Tobie zaproponował. Jest teraz na etapie ekscytacji niestety czeka go bolesny kontakt z rzeczywistością. Pozdrawiam jako były MLMowiec bez sukcesu działający dużym zaangażowaniem i entuzjazmem.
  • Odpowiedz
@Maglev: jak leżałem w szpitalu po wypadku odwiedził mnie kumpel z propozycją zakupu abonamentu na sok z jagód i wejścia w ten genialny biznes xD już się nie znamy
  • Odpowiedz