Wpis z mikrobloga

Do wszystkich nowych jak i obecnych mirków. Niech Was ręka Boża broni przed jakimkolwiek kontaktem z użytkownikiem @OkiemKastrata To jeszcze gorszy manipulator i pijawka niż inni aferkowicze. Po jednej aferze miał zniknąć z yt, ale niestety powrócił i jeszcze przypełznął na wykop bo wyczuł, że tutaj wiele informacji może wyciągnąć do swoich aferek. Każdego zachęcam wpierw do zapoznania się z tym filmem, abyście wiedzieli z kim macie do czynienia. Pozdrawiam serdecznie :)

P.S. a mówienie, że little monster ma małe c---i bo ty masz od niej większe nie jest porównaniem ;)

W_Heisenberg - Do wszystkich nowych jak i obecnych mirków. Niech Was ręka Boża broni ...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GingerJustice: powinna, ale póki nie ma to trzeba innych uświadamiać, że takie osoby trzeba unikać. Hipokryta i ignorant, który dla własnych korzyści (tylko i wyłącznie własnych korzyści bo wszystkich innych ma w głębokim poważaniu) pewno by sprzedał cyganom własną matkę co pierze jego brudne gacie i sprząta zasyfiony pokój.
  • Odpowiedz
@Turambar022: nie nie. Ten post wyłącznie informacyjny i jest ostrzeżeniem. Po prostu rzuciło mi się w oczy, że przylazł tutaj, a trzy dni później wrzuca filmiki na yt o vojtazie. Co jak co, ale tego człowieka (jeśli go można nazwać człowiekiem) nie chcę tutaj widywać i też nie chcę, żeby osoby nie obeznane w temacie wchodziły w przyszłości w jakieś interakcje z nim. Tyle.
  • Odpowiedz
@Makisaku: ja niestety miałem tę nieprzyjemność, że ukazał mi się jakiś jego live. Od razu zgłosiłem za szerzenie nienawiści. Widzę, że nie tylko ja tak wtedy zrobiłem bo jakiś tam jego kanał spadł z rowerka.
  • Odpowiedz
  • 5
@OkiemKastrata widzę, że lubisz nadużywać słowa "stuleja". Czy aby nie jest to trochę w tym momencie hipokryzja z twojej strony? Bo chyba się Dominiku nie zrobiłeś młodym bogiem z tłustego, zaniedbanego grubaska? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@OkiemKastrata:

A wiesz jaka jest róznica między toba, a vojtazem?

Tobie faktycznie można udowodnić, że złamałeś prawo i skrzywdziłeś dziewczyne XDD - i przepraszam tego nie zmieni, sam fakt, że się pienisz i burzysz niczym woda przy spłukiwaniu, tylko potwierdza jak bardzo ale to bardzo bardzo nie żałujesz, tego co zrobiłeś - przeprosiny pod publike, żeby móc wrócić jeszcze na tuby - gdyby nie to, to skończyłbys jak marcin4007. Ale spoko, stało się - wypok i tak ci będzie o tym przypominał, może w końcu się oswoisz, może zrozumiesz jak bardzo mogłeś dziewczynie życie sknocić - "przepraszam.. zuebayem.. ale jak można było byc tak głupim, by zostawić niezabezpieczony telefon.. ciekawość rzecz ludzkaa TO ZAJRZAŁEM I WZIĄŁEM.. BO ONA TAKA GUPIA I ZOSTAWILA" - to jest porównywalnie głupie jak "panie władzo.. ale ja przepraszam, za to, że uderzyłem i zabiłem... ale kurła to była jej wina, bo zupa była za słona!.. PRZEPROSIŁEM PRZECIEZ TO TERAZ MI DAJCIE SPOKÓJ, JAKBY NIE PRZESOLIŁA TO BY NIE DOSTAŁA" - czyli co? problemem była za słona zupa czy p-----c która doprowadziła do
niesepomoc - @OkiemKastrata: 

A wiesz jaka jest róznica między toba, a vojtazem?
...
  • Odpowiedz
  • 1
@OkiemKastrata jak brakuje argumentów to chcesz na siłę wszystkim udowodnić swoją wyższość nad innymi. Bo co? Bo potrafisz montować g---o filmiki i modulować głos w swoich materiałach, które są bardzo niskich lotów? Jeśli mówimy o smutnym człowieku. Masz prawie trzydzieści lat, a jedynym co osiągnąłeś w swoim smutnym życiu to afera na swój temat, która pokazała jakim jesteś desperatem. Możesz przepraszać jeszcze milion razy, a ja i tak każdego będzie ostrzegać
  • Odpowiedz
@niesepomoc: Wiesz co jest w tym wszystkim najlepsze, że żaden z was nie ma zielonego pojęcia jak to się odbyło w przestrzeni prywatnej... wy widzicie to co jest w necie i to co jesteście w stanie wykopać... Czy serio muszę opublikować rozmowy itp. Kurde po co ja się przed wami tłumaczę, w sumie racja mam wy*****bane. Także piszcie co tam chcecie i spuszczajcie się na zdrowie przy moim temacie a
  • Odpowiedz
@OkiemKastrata: Ehh ustosunkuje się do PS'ki i wytłumacze ci, czemu wykopki robio co robio i czemu jest tak komiczne - bo twój komentarz to ogólna papka stereotypów i standardowe zaklęcia obronne.

P.S. Co do g---o aferki dinokka, wyszło w ostateczności, że Vojtaz wysyłał jakieś niecenzuralne fotki także nooo...

Także no, przyznał się do wysyłania nudesków, a nie do pedofilii - zasadnicza różnica - spójrz teraz na tytuły swoich filmów(nawet screena dołączam), bez ich odpalania, co można z tego wywnioskować? Właśnie w ten sposób wyrządza się ludziom krzywdę - i nie dziw się, ze potem wykopki są tak zajebiście niemili dla ciebie XD - a najsmutniejsze jest to, że te tytuły to nie jest po prostu clicbait ty faktycznie wydałeś wyrok, na podstawie g---o-screenów XD, które rownie dobrze mogli spreparować i listu, który wcale nie potwierdza założenia o "małych
niesepomoc - @OkiemKastrata: Ehh ustosunkuje się do PS'ki i wytłumacze ci, czemu wyko...

źródło: comment_6YdkbYHUMpgUIzq2Zns4fFREO602uPSP.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz