Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +1833
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
wez_idz_sobie +915
Dawajcie kręcimy taką inbę, żeby tego donatana w------i z reklam mediaexpert - tak jak to było z kurdej-szatan i jej tekstami o granicy
Chłopu utrzemy nosa i pozbędziemy się w-----------h reklam
#nieruchomosci #afera
Chłopu utrzemy nosa i pozbędziemy się w-----------h reklam
#nieruchomosci #afera
P.S. a mówienie, że little monster ma małe c---i bo ty masz od niej większe nie jest porównaniem ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
A wiesz jaka jest róznica między toba, a vojtazem?
Tobie faktycznie można udowodnić, że złamałeś prawo i skrzywdziłeś dziewczyne XDD - i przepraszam tego nie zmieni, sam fakt, że się pienisz i burzysz niczym woda przy spłukiwaniu, tylko potwierdza jak bardzo ale to bardzo bardzo nie żałujesz, tego co zrobiłeś - przeprosiny pod publike, żeby móc wrócić jeszcze na tuby - gdyby nie to, to skończyłbys jak marcin4007. Ale spoko, stało się - wypok i tak ci będzie o tym przypominał, może w końcu się oswoisz, może zrozumiesz jak bardzo mogłeś dziewczynie życie sknocić - "przepraszam.. zuebayem.. ale jak można było byc tak głupim, by zostawić niezabezpieczony telefon.. ciekawość rzecz ludzkaa TO ZAJRZAŁEM I WZIĄŁEM.. BO ONA TAKA GUPIA I ZOSTAWILA" - to jest porównywalnie głupie jak "panie władzo.. ale ja przepraszam, za to, że uderzyłem i zabiłem... ale kurła to była jej wina, bo zupa była za słona!.. PRZEPROSIŁEM PRZECIEZ TO TERAZ MI DAJCIE SPOKÓJ, JAKBY NIE PRZESOLIŁA TO BY NIE DOSTAŁA" - czyli co? problemem była za słona zupa czy p-----c która doprowadziła do
Także no, przyznał się do wysyłania nudesków, a nie do pedofilii - zasadnicza różnica - spójrz teraz na tytuły swoich filmów(nawet screena dołączam), bez ich odpalania, co można z tego wywnioskować? Właśnie w ten sposób wyrządza się ludziom krzywdę - i nie dziw się, ze potem wykopki są tak zajebiście niemili dla ciebie XD - a najsmutniejsze jest to, że te tytuły to nie jest po prostu clicbait ty faktycznie wydałeś wyrok, na podstawie g---o-screenów XD, które rownie dobrze mogli spreparować i listu, który wcale nie potwierdza założenia o "małych