Aktywne Wpisy
lakukaracza_ +61
#powodz Serce pęka
Krolowa_Nauk +201
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkie odcinki już 6 kwietnia.
https://upflix.pl/aktualnosci/zobacz/1667/Dom+z+papieru+-+cz%C4%99%C5%9B%C4%87+2+%7C+Oficjalny+zwiastun+od+Netflix+Polska
#netflix #netflixpl #upflix #domzpapieru #upflixtrailers #lacasadepapel
#upflixnetflix <= tag do obserwowania/czarnolistowania
Przecież już dawno można obejrzeć. Tylko nie z Netflixa
Komentarz usunięty przez autora
@hahe: @seikii: @kropek00:
Po prostu odnoszę wrażenie, że pomysłów mieli w sam raz na miniserial, a rozciągnęli na kilkanaście godzin robiąc po obu stronach barykady debili np. taka scena na dachu i to co ją poprzedza to przecież jakieś kuriozum, albo sytuacja w której zamiast oddać rannego zakładnika wpuszczają do środka zespół ratunkowy, a w nim oczywiście koleś który cały czas siedzi w sztabie
Złodziej który musi się przewietrzyć w czasie skoku życia, bo ma załamanie nerwowe. Rozdzielanie zakładników, a włamywaczy jest zbyt mało żeby ogarnąć sytuację