Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Natalia-_- +146
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Wczoraj byłem na uczelnianych targach i dostałem kod do darmowej aktywacji #gazetawyborcza do 16 lipca.
Kod dostanie osoba która poleci mi jakaś książkę i napisze czemu ta książka jest wartościowa.
Biorą udział wszyscy poza aktywnymi uczestnikami # patostreamow
Czas do godziny 21 dziś.
#rozdajo #cebuladeals #neuropa #giveaway
Książka dzięki której jeżeli nic nie wiesz to będziesz mógł trochę zacząć poznawać ta dziedzinę nauki. Napisana prostym językiem.
Kubuś fatalista i jego Pan - powiastka filozoficzna jedną z moich ulubionych książek. Pokazująca jak wiele może się w życiu wydarzyć niezależnie od nas. Miejscami śmieszna, na pewno z jakimś morałem.
@Turbo_:
@Turbo_: a później lewaki spod tagu #neuropa jarają się że GW nie upada bo im ilości subskrypcji rosną
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
KODU NIE CHCE :)
@Turbo_: samo czytanie tego szechterskiego gówna czyni ludzi gorszymi od tych patoli ze stream'ów ( ͡° ʖ̯ ͡°)
https://cdp.pl/swit-robotow-ksiazka.html
z rozrywki to Metro 2033
Ale wygrać nie chcę:
1. głównie udzielam się w postach na #gural gdzie polujemy na plastusia.
2. nie chcę takiego ścierwa od wyborczej( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
A jako książkę polecam Ci "Kongo - opowieść o zrujnowanym kraju" Davida van Reybroucka. Bardzo lubię reportaże/dokumenty (Kapuściński, Jagielski, Szczygieł) a ta pozycja to jedna z lepszych jakie czytałem. Kompleksowa historia kraju i zarazem pewien klucz do zrozumienia historii typowego kraju afrykańskiego w konwencji a la reportażu wojennego z autorem jako obserwatorem/uczestnikiem wydarzeń. Wielowątkowa, z bogactwem źródeł
Kod wygrywa @mike-mo. Dla całej reszty mirków przygotowałem nagrodę pocieszenia w postaci piosenki ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@jeszczebedzieprzepieknie @p0l0ck @KredytZeroProcent @kvvach @bananowynick
NAGRODA pocieszenia