Wpis z mikrobloga

"Magda Gessler od lat przemierza cały kraj zmieniając oblicze polskiej gastronomii. Właścicielka restauracji i niekwestionowany autorytet kulinarny. Kontrowersyjna i bezkompromisowa. Z zabójczą skutecznością wypełnia swoją misję bo wie, że zaufały jej miliony ludzi, a kuchenna rewolucja ogarnęła całą Polskę".
#kuchennerewolucje
  • 10
  • Odpowiedz
@Youngwolf: Trochę w tym racji jest. Np. małe karty (znaczy menu) zrobiły się w ostatnich latach bardzo popularne a wraz z nimi specjalizacja lokali i idąca za tym lepsza jakość. Kiedyś standartem było 100 pozycji w menu. Od kotleta przez pierogi, pizzę, burgera, zapiekanki na jakichś gówno sałatkach z resztek kończąc.
  • Odpowiedz
  • 0
@bolczan przecież ten program jest ustawiony, są restaurację w których jest syf, ale w tym programie było to przesadzone i wyreżyserowane
  • Odpowiedz
@guzikb: no tak, roczny tłuszcz dzień przed rozprowadzili po całej kuchni. Ja wiem, że to jest reżyserowane, ale myślę że bardziej pod kątem fabularnym (typu dramy, płacze, itd), a nie o stanie jakości sprzętu.
  • Odpowiedz