Aktywne Wpisy

Jak zakomunikować na portalach randkowych w sposób przyzwoity, że chciałabym mieć faceta, który będzie lubiał mną rządzić, rozkazywać mi, kontrolować mnie itd ? Generalnie mam uległą naturę i marzy mi się związek, gdzie będę posłuszna swojemu facetowi i będę znać swoje miejsce.
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #tinder #randki #redpill
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #tinder #randki #redpill

Cześć Mirki. Uwaga, pytanie typowo zwiazkowe #zwiazki
Pożyczyłam niebieskiemu narzeczonemu kasę na rozwinięcie firmy. Wiemy ile teraz ma % na lokatach. Generalnie jakby leżały, to zarobiły by jakieś 1 500 zł odsetek. No ale wiadomo, bez zająknięcia człowiek pożycza.
No i teraz kłopot. Doszłam do wniosku, że chciałabym kupić mieszkanie pod inwestycje. No i przydałaby mi się ta kasa, którą mu pożyczyłam. Brać większy kredyt o kilkadziesiąt tysięcy, to prowizje, odsetki.
On
Pożyczyłam niebieskiemu narzeczonemu kasę na rozwinięcie firmy. Wiemy ile teraz ma % na lokatach. Generalnie jakby leżały, to zarobiły by jakieś 1 500 zł odsetek. No ale wiadomo, bez zająknięcia człowiek pożycza.
No i teraz kłopot. Doszłam do wniosku, że chciałabym kupić mieszkanie pod inwestycje. No i przydałaby mi się ta kasa, którą mu pożyczyłam. Brać większy kredyt o kilkadziesiąt tysięcy, to prowizje, odsetki.
On
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora
Człowieku, wprost było odpisane, żeby odwalić się od tego 38t2, bo go nie wyrzucą (chociaż bardziej dyplomatycznym językiem). Właśnie elfik coś takiego pisała nie tak dawno temu.
Nie ma co narzekać, bo nic się nie zmieni, można co najwyżej zaprzestać korzystania z Wykopu.
Poratuje ktoś tym starym wpisem gdzie jakiś stary admin wprost napisał, że jak się komuś zasady Wykopu nie podobają to może
@LibertyPrime
@desensitization
Mi te posunięcia administracji wyglądają tak samo jak na gronie czy nk, zero konsultacji z użytkownikami, wszystko wiedzą lepiej, żadnej skruchy xD
Nie. Napisaliśmy, że znalezisko łamie regulamin i zostało usunięte. Resztę sobie dopowiedziałeś.
Jeśli okazałoby się na przykład że zdjęcia narkotyków łamią prawo. To nie ma tu zasady "prawo nie działa wstecz" tylko musielibyśmy takie zdjęcia usunąć z serwerów, bo cały czas się na nich znajdują. To samo jeśli nagle