Aktywne Wpisy
krzysztof48 +81
#paragonygrozy #napiwek #krakow Nie mój, ten kradziony ale tak się zastanawiałem w domu czemu dużo więcej zapłaciłem w tym lokalu. Miłego drogiego wypoczynku
źródło: temp_file570599887942943474
Pobierz
Sratatatatatata +363
Nie jestem fanem przesadnej regulacji wszystkiego, ale jedna rzecz powinna być ustawowo ogarnięta: hałas z pojazdów. Serio, jeśli auto albo motor brzmi jakby miał przekroczyć 3 prędkość kosmiczną, to coś tu jest k---a grubo nie tak.
Mieszkam na przedmieściach małego, cichego miasteczka. Sielska okolica, ptaszki, zieleń, spokój… do momentu. Bo raz na jakiś czas pojawia się jakiś lokalny bohater. Czy to na najzajebistrzym z najzajebistrzych motorków, czy w jakimś wehikule z v8 -
Mieszkam na przedmieściach małego, cichego miasteczka. Sielska okolica, ptaszki, zieleń, spokój… do momentu. Bo raz na jakiś czas pojawia się jakiś lokalny bohater. Czy to na najzajebistrzym z najzajebistrzych motorków, czy w jakimś wehikule z v8 -

https://www.ebuyer.com/791766-asus-geforce-gt-1030-2gb-oc-graphics-card-ph-gt1030-o2g?mkwid=s_dm&pcrid=51482416259&pkw=&pmt=&gclid=EAIaIQobChMIu_nR7bf82QIVrLftCh1IFwfFEAQYAiABEgL-P_D_BwE
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_xCAWu3juB6vKL3C9byoOc6Tr9hPMTTb7.jpg
Pobierz@Perfidny: za 70 takie rakowisko? panie, nie opłaca
@Perfidny: łopanie, a jakie to miałoby mieć zastosowanie?
@Ingvarr100th: i nawet w spoko cenie jest, dzięki
Komentarz usunięty przez moderatora
1050TI to obecnie chyba pro w stosunku cena/jakość
jeśli masz jeszcze coś funduszu ekstra to obczaj GTX1060 z 3GB RAMu, bo wymiata w ogóle ( ͡° ͜ʖ ͡°)