Aktywne Wpisy
zbrodnia_i_kawa +22
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i
dzidek_nowak +167
Jest stabilnie... xD
Najpierw masa ludzi z ukrainy za poprzedniego rządu a teraz masa ludzi z afryki za obecnego rządu.
Zdjęcie własne z dziś. Warszawa.
#imigranci #afryka #ukraina #warszawa #wykopliczymurzynow #bekazlewactwa
Najpierw masa ludzi z ukrainy za poprzedniego rządu a teraz masa ludzi z afryki za obecnego rządu.
Zdjęcie własne z dziś. Warszawa.
#imigranci #afryka #ukraina #warszawa #wykopliczymurzynow #bekazlewactwa
Jak to jest, że nikt tego nie zabezpieczył. Miejsce tuż przy bardzo wysokiej, stromej krawędzi, bardzo śliskie i wąskie. Przecież tylko czekać aż ktoś tam spadnie i się zabije. (Góra gradowa)
@Chicane:
No przecież na to czekają, zanim zamontują. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A poza tym -- jak ktoś nie umie utrzymać równowagi, to niech nie włazi. A jak wlezie to volenti non fit iniuria.
@JRtI: Błagam... Selekcja naturalna może mieć miejsce na K2, ale nie w centrum miasta przy zwiedzaniu jednego z większych zabytków.
@Chicane:
No cóż, przed argumentum ad matkum z dzieckum nie ma obrony, więc zmuszon jestem skapitulować. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
- Jak dobrze pamiętam można też zejść po lewej stronie są wydeptane ścieżki / schodki bardziej strome.
- Bardziej niebezpieczne mogą być same wejścia do pomieszczeń, nad którymi też nie ma barierek, a są po drugiej stronie omawianej ścieżki
Jak z 4 latkiem tam byłem cały czas za rękę trzymałem na
@fabek: bo mogę być z innego miasta, lub z zagranicy i nie spodziewam się takich niespodzianek? bo nigdzie nie widać żadnych tabliczek ostrzegawczych informujących o zagrożeniu?
@Chicane: regulamin jest wywieszony. Dzieci do lat 13. pod opieką rodziców.
@JRtI: pomijając już wątek dzieci, miejsce to jest bardzo niebezpieczne nawet dla dorosłych i powinno być jakoś zabezpieczone. przecież przy budżecie takiego miejsca wstawienie kilku barierek w najgorszych miejscach to grosze.
@demuestresflower: Jadąc samochodem też w 99% przypadków nic złego się nie dzieje, a jednak każdego roku ginie około 3 tysiące osób w naszym kraju.