Wpis z mikrobloga

Gdzie jest #praca w #rzeszow ?
Nie dla programista15k, miałem tu się przeprowadzić i szukać roboty ale zdecydowałem się wcześniej wysyłać CV ze śmiesznym rezultatem jedna rozmowa na na około 20 wysłanych CV
  • 14
Nie wiem co jest takiego złego w pracy przez telefon, no chyba, ze sie wciska babciom garnki i posciele. Na produkcji to na pewno w borgu i pw
@MrsMsx: O produkcji się nie wypowiem. Natomiast strefa magazynów w samym mieście to powinieneś spróbować: południowa strona Rz : ul. Przemysłowa/Boya-Żeleńskiego/Trembeckiego/Podkarpacka/Bieszczadowa.
@s_kocyk: W borgu zaoferowali mi magazyniera z tym że obsługa wózka z podnoszeniem na kilka pięter wzwyż o ile papier mam i coś jezdziłem tyle na wysokościach nie chce pracować a na linie wymagane jest wykształcenie zawodowe/techniczne. Sam już nie wiem czy próbować na słuchawkę, nawet myślałem nad zagranicznym klientem bo angielski nawet na dobrym poziomie ale czy są takie oferty w rzeszowie?
@MrsMsx W borgu jak na magazyn składałeś to na widlaka wrzucą cię dopiero po ok. miesiącu. Ogólnie problem mają z ludźmi bo słabo płacą i się sporo osób zwalnia, ale jak nie masz nic na szybko to od biedy można tam chwilę porobić póki nie znajdziesz czegoś konkretniejszego.