Aktywne Wpisy
Nyapi +18
Hejka, jedliście makaron z truskawkami? Rozmawiałam z randomami z północy Polski i powiedzieli że nigdy w życiu nie jedli makaronu z truskawkami i że to musi być jakieś danie regionalne a byłam przekonana, że to danie popularne w całej Polsce i teraz nie wiem
paczelok +51
Z biegiem lat dociera do mnie jak ważna w życiu faceta jest kobieta. Czynności takie jak pranie, sprzątanie, gotowanie z piękną oblubienicą są prostsze.Nie posiadając swojego kwiatuszka wszystko spoczywa na moich barkach. Kobieta to nie tylko pieszczoty ale i wsparcie pamiętajcie #przemyslenia #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
O S T R O Ż N I E!
...________________ , ,
.../ `---______----_|]- ----D
.../==o;;;;;;;______.:/
...), --.((_) /
...//(..) ), ----"
...//_//
..//_//
.//__/
Wystrzałowe okazje na poniedziałek ( ͡° ͜ʖ ͡°):
4 DNI W GRUZJI W KWIETNIU ZA 374 ZŁ (LOT+NOCLEGI)
3 DNI W WILNIE NA PRZEŁOMIE MARCA I KWIETNIA ZA 259 ZŁ (LOT + NOCLEGI)
Pamiętajcie, że tego typu wypad do dowolnego miejsca na świecie w dowolnym terminie możemy zorganizować za Was - wystarczy, że wypełnicie nasz formularz kontaktowy!
Jeśli chcecie, żeby wołać Was na dobre oferty/konkretne destynacje - dajcie znać w komentarzu!
Do następnego!
#breakplan #podroze #podrozujzwykopem #tanieloty #promocje #okazje #turystyka #taniepodrozowanie #cebuladeals Wrocław Gdańsk #gruzja #kutaisi #wilno #litwa #citybreak
24.03.2018: wylot z Gdańska o 14:30, przylot do Wilna o 16:40
27.04.2018: wylot z Wilna o 17:10, przylot do Gdańska o 17:20 <---
Robicie tez wyjazdy z wyprzedzeniem czy raczej takie last minute jak tu?
Popozdro (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora