Wpis z mikrobloga

Wiedziałem że aparat w #xiaomi jest marny ale po kilku tygodniach użytkowania 5a note jestem zawiedziony. Taki powrót do przeszłości. W świetle jeszcze ok ale jak pojawia się światłocień albo jest ciemno to nie ma sensu wyciągać aparatu.po przesiadce z p9lite - przepaść. Jak to się mówi widziały gały co brały. Tak to jestem zadowolony z zakupu. 90 euro ze sklepu stacjonarnego to cena bardzo ok a musiałem coś na szybko. Wykorzystuje dzielony ekran i systemowy pilot. Zdziwiłem się na plus z jakością muzyki. Słucham na pulsar FLAC plików z kz atr i zestaw gra lepiej niż na p9. Po kilku tygodniach stwierdzam że dla tych co wykorzystują tele do neta, słuchania muzy a aparat tylko do videorozmow w whatsapp to tele bardzo ok.
swiss - Wiedziałem że aparat w #xiaomi jest marny ale po kilku tygodniach użytkowania...

źródło: comment_v8vFzEApSgykW5s8qQh4FZhrhgjT085v.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@swiss No tak tylko nikt nie bierze pod uwagę co konkurencja oferuje w podobnych pieniądzach, note 5a to najniższe półka cenowa i przy dobrej promo można było wyrwać ten model za 350 cebul.
  • Odpowiedz