Chodzi o to czy opłaci mi się kupno takiej wanny , kwestia cena-jakość. Czy kupić zwykłą wannę. Funkcjonalności jakie daje wanna z hydromasażem używałbym myślę tak raz na tydzień, dlatego zastanawia mnie czy warto inwestować w taki luksus skoro mało będę używał. Jeżeli ktoś ma taką wannę to proszę o info czy warto za coś takiego płacić tyle pienięzdy bo wiem, że takie wanny nie są tanie.
Nie przesadzaj, że są takie drogie. Nawet za około 3000-4000 możesz kupić taką, popatrz tutaj na ceny https://www.lazienkaplus.pl/pl/wanny-z-hydromasazem,16,8,c.html a czy warto inwestować to ja myślę, że tak, mamy taką w łazience, ja mało korzystam bo wolę szybki prysznic, ale żona bardzo często i nie narzekała nigdy.
@adrian-toporowicz kupiłem tanią (3700 zł) kabinę prysznicową 160cm z sauną i hydromasażem to najgorzej wydane pieniądze. Badziew totalny, niby wszystko działa, ale wykonanie jest tragiczne, ekran dotykowy wymieniamy na gwarancji 4 razy, deszcownica pęka sama z siebie, ledy się powypalały po roku. Do tego z sauny korzystałem 2 razy, a z hydromasażu może 10 w ciągu 2 lat. Jak koniecznie chcesz to szukaj czegoś markowego i nienajtajszego
@adrian-toporowicz: raczej nie zarobisz na niej więc się nie opłaci. Chyba , że masz zamiar podnajmować to wtedy się opłaci.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora