Widzę, że wśród Mirków i Mirabelek głośno było o Isamu i tej jego byłej. To postanowiłem poczytać wpisy, obejrzeć te "dramy".
Moim zdaniem Isamu jest niestabilnym psychicznie gościem. Bo nie chce mi się wierzyć, że 2 kobiety były takie ZŁEEE, a on taki biedaczyna :<.
Jak dla mnie to Isamu i banda jego przygłupów z PompaTeam (ci co z nim kręcą te tematy jego byłych) są niezłymi przegrywami.
Dlaczego? Bo prawdziwy facet nie prałby brudów tylko zakończyłby związek, a te ujadanie, że zrobiła z niego bankomat świadczy tylko o tym, że jest debilem. Sam z własnej woli dawał, to co on myślał? Może to, że jak jej da hajs to będzie mu wierna albo będzie z nim na zawsze? Naiwne myślenie.
Jest po prostu frajerem skoro 2 kobiety go wykorzystały, a tak naprawdę sam dał się wykorzystać przez swoją naiwność.
@severson: Daj spokój, pamiętam te dramę z Nymfą, którą katował do porzygu. Dla mnie gość po tych dwóch dramach jest niepoważny i powinien sięgnąć po psychologa/psychiatrę. A potem jakiś kurs z prawidłowych zasad kultury.
@MWittmann: Znaczy wiesz są ludzie którzy zakończą związek nawet jak zostali (oszukani, wykorzystani, zdradzeni) z klasą poprostu każdy rozchodzi się w swoją stronę i tyle. Są też ludzie którzy po znajomych i po rodzinie gadają na drugą osobę głupoty aby tylko człowieka postawić w złym świetle. Inni wywlekają wszytko np na fejsie itp. A on wykorzystał swoją moc intetnetową (chore ale taka jest prawda). Zależy też jak został związek zakończony
Ale jednak rozprawe w sądzie to wygrał, tak więc nie koniecznie była to jakaś błacha sprawa z nymfą. Z drugiej strony, proawda, wydaje sie byc troche naiwny ale jak to sie tez mowi milosc jest ślepa.
Moim zdaniem Isamu jest niestabilnym psychicznie gościem. Bo nie chce mi się wierzyć, że 2 kobiety były takie ZŁEEE, a on taki biedaczyna :<.
Jak dla mnie to Isamu i banda jego przygłupów z PompaTeam (ci co z nim kręcą te tematy jego byłych) są niezłymi przegrywami.
Dlaczego? Bo prawdziwy facet nie prałby brudów tylko zakończyłby związek, a te ujadanie, że zrobiła z niego bankomat świadczy tylko o tym, że jest debilem. Sam z własnej woli dawał, to co on myślał? Może to, że jak jej da hajs to będzie mu wierna albo będzie z nim na zawsze? Naiwne myślenie.
Jest po prostu frajerem skoro 2 kobiety go wykorzystały, a tak naprawdę sam dał się wykorzystać przez swoją naiwność.
#isamu #pompateam #przegryw #przegrywroku #bekaztypa #oswiadczeniezdupy #oswiadczenie
@MWittmann: Jeszcze była trzecia, ale to chyba zanim został gwiazdom internetuw, więc nie było jak zrobić awantury, ewentualnie nie umiał jeszcze.