Wpis z mikrobloga

@Acidum_Etanol: polecam szarpaną wieprzowinę, w sensie pulled pork, jak chce ci się ją trzymać w piekarniku dość długo, tylko w sumie najlepsza jest z łopatki, chociaż z karkówki też chyba może wyjśc
  • Odpowiedz
@Acidum_Etanol: pieprz, sól, papryka czerwona słodka, czosnek granulowany + olej. Wymieszaj wszystko i natrzyj tym mięso. Cebulę pokój w koła plasterki i połóż na mięsie a następnie zawiń w folię lub włóż do miski i do lodówki.
  • Odpowiedz
nie chce nie mam slow cookera


@Acidum_Etanol: ja robiłem w piekarniku, też wyszła idealna, tylko trzeba co jakiś czas wyciągać i podlewać tym co z niej spłynie, żeby nie wyszła sucha, chociaż w sumie ja tego aż tak często nie robiłem i nie wyszła #!$%@?, więc jak masz czas to polecam chociaż raz spróbować
  • Odpowiedz