Wpis z mikrobloga

• 139
@Von_Maras muszę Cię uświadomić, że to prawdziwi hools i znam jednego z nich osobiście, do dzisiaj widzimy się na meczach. Dostali za ten reportaż po 1000zl, jak na tamte czasy to nie było mało.
  • Odpowiedz
@guzikb ja odnoszę to do czasów teraźniejszych. Jak zmienilo się środowisko czy Hools czy wyjazdowiczow. Kiedyś to typowe blokowiska, czas zmian ustroju. Teraz na meczu malinka, a po meczu okazuje się że facet z dobra praca , wykształceniem itp. kto nigdy nie był na meczu, lub wyjeździe ten niestety ma odrazu skojarzenia z takim obrazkiem
  • Odpowiedz
@Von_Maras: w to nikt nie wątpię. Tylko ten facet z dobrą pracą raczej nie wali spreyem J---Ć ŁKS na garażach, ani nie chodzi bić losowych ludzi na ulicach. Kibice myślą, że społeczeństwo nienawidzi tej grupy za kibicowanie. Nie, my gardzimy tymi śmieciami, bo mają w swojej grupie zwykłych bandytów i wandali i nie są oni z tej grupy wyrzucani. Dlatego sram na środowiska kibicowskie i żałuję, że żaden rząd się
  • Odpowiedz
@sroka22 w każdej grupie znajdziesz jednostki. Nie ma grupy krystalicznie czystej. Jeśli spotkam grupę awanturujących się notariuszy na wyjeździe integracyjnym to znaczy że wszyscy notariusze to śmiecie ?
  • Odpowiedz
@sroka22 a wiedzę czerpiesz z ?
Skąd wiesz co.kibice sądzą skoro nie jesteś w żaden sposób blisko środowiska. Rozumiem , że wbioskujesz to z komentarzy w internecie oraz tv ?
  • Odpowiedz
@sroka22 a mogę zapytać się z jakiego miasta jesteś ?
Bo widzisz, np u nas nie ma afer. Dużo zależy od.l klubu i ludzi. Z Arka dawno nic nie bylo. Za to.nasi sąsiedzi z Gdańska robili łapanki na Obwodnicy Trójmiasta oraz aferę pod Galerią Handlowa. Kwestia mentalności ludzi. Mnie.kazdy klub ma takie same zachowania jak inny.

Pytają czy się nie boje przecież kibic to bandyta, >Czy z mojej strony spotkała cię
  • Odpowiedz