Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +432
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
mistejk +189
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Gościu się wypowiedział na jakiś temat, a że przeciwnikom zabrakło argumentów to wytknęli mu że udziela się pod #danielmagical. No #!$%@?... Przecież to porażka jakaś... #danielmagical ma zakaz na gorące, bo atencjuszom przeszkadzało że całe gorące #!$%@? "patologiom". Istnieje coś takiego jak czarna lista, na której można zamieścić jakiś tag co nam przeszkadza. A takie "inteligenty i prawe ludzie" z gównowpisu czy innego przegrywu - nic... Na jakichś rozdajo (co służą do wyżebrania jak największej ilości plusów) też dla nas nie ma wstępu. Przecież popularne tagi pokazują kogo jest więcej - na stan dzisiejszy #danielmagical jest pierwszy, na miejscu trzecim plasują się #patostreamy . Dalej jest również #rafatus który przez jakiś tydzień był bezkonkurencyjnym liderem, #boxdel , #bystrzaktv również jest, dawniej #gural był nawet trzeci. Dyskryminowanie innego człowieka tylko z tego powodu że ogląda coś czego my nie podzielamy? Jak dobrze że jest jeszcze mirkoczat, na którym panuje całkowita wolność... Pozdrawiam wszystkich atencjuszy i ameby, którym przeszkadza to że oglądamy patusów.
Komentarz usunięty przez autora
@CureForWellness: to akurat zaleta
Komentarz usunięty przez autora