Aktywne Wpisy
Nacho_Libre +11
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
koniolizator +18
Kto jest w Waszym #top murzynów?
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
No to tak minimum jeszcze raz tyle (z hakiem) do 12
#pokemongo #ingress
a kolor wybierałem dawno temu nawet nie wiedząc, że i tak nikt nie gra, ale też dobrze się złożyło bo wokoło rządzą niebiescy i tylko BAFy zakładali, tak że od czasu do czasu miałem co robić
@Soczi panowie. Trzeba zgłaszać po prostu konkret. Nie liczyć na łaskę. Fartem to kiedyś mogło wejść coś co się kompletnie nie nadawało, teraz można zapomnieć. Co więcej. Jeśli zgłaszasz coś naprawdę wartego uwagi, ale nie widać tego na mapach satelitarnych i na sv to koniecznie dodaj najpierw zdjęcie sferyczne za pomocą aplikacji Streetview, zwiększ swoje szanse na dodanie portalu. Pozdrawiam. ;-)
@JohnMarkII: Chciałbym zgłaszać konkrety, ale akceptowanie powinno zależeć od okolicy, jak jest to teren podmiastowy to powinna