Aktywne Wpisy
MarcelinaM85 +50
Przecież to jest oczywiste, że teraz Stuu w zamian za lepsze warunki odsiadki pociągnie za sobą wszystkich, którzy go kryli i współpracowali w procederze XD
#famemma
#famemma
Neto +8
Jak w polityce znalazł się Hołownia i kto za nim stoi? Przez mgłę pamiętam, że ogłosił założenie nowej formacji a TVN z miejsca dał mu dwucyfrowe poparcie w pierwszym sondażu, który uwzględniał Polskę 2050. Przecież tak się nie da, bez struktur z miejsca zrobić dwucyfrowy wynik.
#polityka #wybory #trzeciadroga #po #ko #konfederacja
#polityka #wybory #trzeciadroga #po #ko #konfederacja
#dhl #aliexpress #gearbest #clo #kurier
DHL domyślnie nie podaje szczegółowo za co są opłaty.
1) od DHL dostałeś informacje za co płacisz, dlaczego i w jakich stawkach
2) w koszcie 78zł jest wliczona obsługa przewoźnika który w twoim imieniu reguluje należności podatkowe za przesyłkę (nawet od wartości 1zł należy się podatek). Usługa pośrednictwa celnego.
3) Nie wiedziałeś o konieczności zapłaty podatku od sprowadzonych rzeczy? Cóz - teraz już wiesz.
4) nie wydadzą Ci paczki jeśli nie opłacisz więc... albo fejk/scam albo zarzutka
@LucasNav: konto od 26 minut, no tak przecież wykop to support DHL, usuń konto
2) należności podatkowe nie wynoszą 80zł. Nie ma opcji żeby należności wyniosły połowę wartości towaru
3) są jakieś kwoty któych jeśli sie nie przekroczy to czegoś tam sie nie placi, ale nie o to chodzi - moge zaplacic, ale nie
Ej no szukalem postow czy ktos mial podobna sytuacje, zobaczylem ze ktos mial, chcialem spytac jak mu poszlo, wiec zalozylem konto? Jestes Administratorem INTERNETÓW, żeby decydowac kto gdzie moze pisac?
Nie ma dokumentów? Nie ma zapłaty. Nie ma zapłaty? nie ma wydania paczki.
Jak mi udowodni, że nie zapłaciłem skoro pieniądze "dostał do rączki" a rączki do kieszeni włożył?
@LucasNav: opłata za pośrednictwo + VAT
powtarzasz głupoty
zależnie od kuriera zauważyłem, że chcą podpisu o odbiorze paczki i na papierach drugi podpis
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Tak jestem Prokuratorem Dziura w dupie, usuń konto
Cóż DHL wysłał mi maila z elegancką tabeleczką gdzie w rubryce VAT jest 78zł. Kwota obok to ponad 380zł. Rubryki Prowizja nie widzę. Fakture też dosłali i też prowizji nie ma. To 78zł to sam VAT