Aktywne Wpisy
darknightttt +138
Kiedyś myślałam, że fajnie będzie mieć męża i dzieci. Dzisiaj wiem, że szybko mieszkania nie kupię (500-700 tysięcy bo duże miasto) więc nie ma nawet co o tym myśleć. Z pracy czasami wracam zmęczona, nie wyobrażam sobie jeszcze zapierniczać przy dziecku po 9h poza domem.
Moje dzieciate koleżanki często się żalą, dzwonią zapłakane. Te, które nie pracują i opiekują się dziećmi narzekają bo nie mają swojego życia, są wypalone i dziczeją. Pracujące
Moje dzieciate koleżanki często się żalą, dzwonią zapłakane. Te, które nie pracują i opiekują się dziećmi narzekają bo nie mają swojego życia, są wypalone i dziczeją. Pracujące
Pithikos +286
#sejm Niesamowite, że nadal niektórzy uważają, że to tylko kobiety interesuje aborcja XD Ja rozumiem, że przegrywy nie ruchają, nie mają związków itp, ale normalni faceci w związkach też często nie chcą mieć niechcianego dzieciaka więc facet tutaj tez o swoje walczy.
4x zdaje się mieć lepsze parametry i podzespoły a 5a ma nowszego androida i MIUI z tego co widzę.
Z racji że jestem laikiem, da się zaktualizować system i miui w 4x i jeśli nie, to jaki wpływ ma wersja androida i miui na szybkość telefonu?
#telefony #xiaomi
Bierz 4X.
Redmi 4x to lepszy telefon. Telefony z dopiskiem A (czyli 5a) to najbardziej budżetowe modele z serii.
-4X ma większą baterię i metalową obudowę
-Note 5A/Prime mają większy ekran, pełnego dualsima, magnetometr i gorilla glass 3.
Pytanie na czym ci bardziej zależy. Ja wybrałem RN5A Prime i nie żałuję.
Poza tym z tego
Snap 625 jest w Redmi Note 4X.
Telefon ma rozdzielczość HD przy 5'5 calach, ale jak mówiłem, dla mnie wszystko jest w porządku.
Generalnie te pół cala to nie jest jakaś gigantyczna różnica, więc jeśli HD przy 5 calach będzie dla ciebie odpowiednie, to 5'5 też powinno. Najlepiej jakbyś miał okazję przetestować gdzieś.