Wpis z mikrobloga

Mirasy, kupiłem miesiąc temu konto z alledrogo na Netflix z możliwością zmiany e-mail i hasła, które od razu po zakupie zmieniłem. Wczoraj minął ten darmowy miesiąc który był na koncie. Nie podawałem oczywiście nr konta bo już tam był. I tu pytanie do was: Czy jest jakaś możliwość, że opłata zostanie jakoś pobrana? Tłumaczenia matce, że jeśli nie podaliśmy żadnej swojej karty kredytowej to nie mają z czego nam sciągnąć tej kwoty nic nie dają, tylko jeszcze bardziej rozjuszają wściekłego byka XD Matka nie jest typem Grażyny, która się cieszy jak ma coś za darmo, jest bardziej jak detektyw Monk wszędzie szuka podstępu XDD #netflix #prawo
  • 20
@qbanczyk Jeśli oglądam Netflixa kilka razy w miesiącu i do tego chciałbym go obejrzeć jak się należy w 4k to po co mam wydawać 50/60zł za kilka odcinków serialu lub 2/3 filmy? Może i Janusz ale jakiś sens w tym jest
płacisz za abo, to gratis

@Stan_Przedzawalowy: jesli cos nie jest dostepne bez abonamentu a jak masz abonament to musisz za niego placic a dostajesz ta rzecz to zgadnij co? Placisz za ta rzecz w abonamencie. Nie jest ona gratis.