Aktywne Wpisy
rydzniznic +16
Wiecie co jest najzabawniejsze? Opozycja powie ze "pieniędzy nie ma i nie będzie" zabiorą social i emerytury, napchają własne kieszenie, wydadzą na ośmiorniczki, a ich elektorat będzie mówił "oooo jaka dobra władza, nie chcą zadłużać państwa, a ja nic nie dostanę, oooo".
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory
Moryc_Jajko +23
Kobiety be like:
#wybory #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa #konfederacja #polityka
w sumie dobrobyt dobra sprawa, ale Korwin powiedział coś kontrowersyjnego
idę w lewo!
#wybory #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa #konfederacja #polityka
Tym razem ważna kwestia zwijek i ogólnie tego czym dokonuje się aplikacji prochu w nos. Może niektórzy się obrażą bo powiem dość dosadnie co mam do powiedzenia ale mam to w nosie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nigdy, #!$%@?, nie róbcie zwijek z banknotów.
Jeśli myślisz, że jesteś fajny bo przy dupeczkach wyciągasz stówę żeby #!$%@?ć kreskę to jesteś dzban. (-‸ლ)
Na banknotach jest w #!$%@? bakterii m.in. staphylococcus epidermidis, paciorkowiec, pałeczka okrężnicy, klebsielli pneumoniae, pałeczki salmonelli. Nawet nie wiem dokładnie co to za cholerstwa ale same nazwy są wystarczająco zniechęcające. (ಠ‸ಠ)
Przez podrażnioną śluzówkę te małe #!$%@? łatwiej mogą się dostać do organizmu, niektóre odpowiadają za #!$%@? choroby. Zamiast tego każdy niech weźmie zwykłą słomkę do napojów (ja lubię te grubsze, barowe) i niech każdy wali ze swojej. Dbajcie o zdrowie.
#cpunskiprotip #narkotykizawszespoko #narkotykiniezawszespoko
Komentarz usunięty przez autora
Chyba Ci sie ostatnio nastawienie zmienilo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Istnieje higiena ćpania