Jutro jadę na melanż do Katowic z gościem, z którym gram i prawie codziennie rozmawiam na Teamspeaku (wcześniej ventrillo) od 10 lat. Dokładnie, poznałem go kiedy miałem 10 lat w Tibii. Teraz on ma 25, a ja 20. Jutro zobaczymy się pierwszy raz na żywo. Jakie są możliwe scenariusze tej wyprawy?( ͡°͜ʖ͡°) #gownowpis
@Jamniczek97 kiedyś zrobiliśmy zlot serwera z C-S'a. Były to serwer gdzie każdy każdego znał virtualnie od kilku lat. Grywaliśmy codziennie a w sumie co nocnie. Jak się w końcu spotkaliśmy w Szczecinie w prawie 20 osób.... oj co to był za weekend !!! Polecam takie imprezy.
I pozdrawiam może ktoś to czyta że zlotu 23 & UOP 2006 rok jak mnie pamięć nie myli!! xD
@UgAnDuS85: Ja właśnie ze Szczecina do Katowic jadę ;D Szykuje się zajebista impreza, bo oprócz niego będzie wielu innych kumpli, z którymi też gramy, ale krócej :D
@Jamniczek97 2 lata temu pojechaliśmy z różowym do znajomych z Opola po raz pierwszy. Poznałem ich przez kumpla, który poznał ich grając w csa. Grywaliśmy tak kiedyś we 4. Ubiegłego lata oni przyjechali do Gdańska. W ubiegły weekend znów do nich wpadłem. Polecam!
@Jamniczek97: z doświadczenia mogę powiedzieć, że tak jak zwykle. Wóda, wóda, wóda, "czaj czaj czaj, pacz na to", wóda, wóda, wóda, "fajna świnia podbijam", wóda, wóda... wóda i kebab.
@Jamniczek97 kilka lat temu zorganizowałam u siebie sylwestra i zaprosiłam znajomych z gry, też wieloletnich cumpli jak u Ciebie. Było bardzo spoko XD a jeden z nich w kwietniu żeni się z moją najlepsza przyjaciółką I jestem świadkową na ich ślubie. Wszystko się może zdarzyć ( ͡º͜ʖ͡º)
@Jamniczek97: ja się tak poznałem z moim najlepszym przyjacielem :D i też jutro jadę go odwiedzić, ale niestety nie na IEM. Jedyna różnica jest taka, że spotkaliśmy się po roku grania, nie po dekadzie.
@UgAnDuS85 to z pasty :D Ja jebię ale mnie w-------ą wszelkiej maści internetowi hobbyści w tym kraju, kopałbym ich jak kurczaki. Chcesz zacząć coś robić, nie wiem k---a łowić ryby, sklejać samoloty, srać psa jak sra, cokolwiek i zadasz k----m na forum pytanie
Witam, chcę zacząć chodzić po bułki. Czy lepiej do biedronki czy do lidla? Pozdrawiam. to po 10 sekundach masz
I pozdrawiam może ktoś to czyta że zlotu 23 & UOP 2006 rok jak mnie pamięć nie myli!! xD
Polecam!
Ja jebię ale mnie w-------ą wszelkiej maści internetowi hobbyści w tym kraju, kopałbym ich jak kurczaki. Chcesz zacząć coś robić, nie wiem k---a łowić ryby, sklejać samoloty, srać psa jak sra, cokolwiek i zadasz k----m na forum pytanie
Witam, chcę zacząć chodzić po bułki. Czy lepiej do biedronki czy do lidla? Pozdrawiam.
to po 10 sekundach masz