Wpis z mikrobloga

#psplus #psvr

Update: Asked for clarification, Sony told Polygon that the PlayStation Plus lineup will consist of two PS4 titles — and no other free games — starting next March.

Czyli już nie będzie gier w psplus na VR ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 16
@lyman11 Szkoda bo mnie wciągnęła. Szkoda że tak wiele osób gra na basicu, a on wspomaga celowanie i piłka trafia często, nawet gdy nie miała prawa tak polecieć :/ Dobrze, że sytuację ratują gracze z piecyków na advancie. Jest kogo ogrywać, bo zwykle są cieniutcy ( ͡ ͜ʖ ͡)

Ale ile razy się naprzegrywałem na początku, to moje.
@lyman11 Ja też. Chciałem kupić mossa, ale okazało się, że to ledwo prolog ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Ale Spark akurat daje radę. Nawet brat kupił ostatnio, bo w promocji za niecałe 60 zł
@Kulek1981: Moss ponoć to jakieś 3 godziny grania...można szybciej ale to byś musiał bardzo się spieszyc i omijać wiele rzeczy.Za takie ądze czy ja wiem czy to tak mało?Liczy się jakość a nie długośc.
@Kulek1981: Narazie w planach mam Job simulator, Eve valkyrie i Skyrima na VR kupić ale to jeszcze czas na to bo pewnie cały marzec będę wolny czas spędzał przy Bloodborne i Ratchet i clank ( ͡° ͜ʖ ͡°)