Wpis z mikrobloga

Koncert The Game'a za 2 dni i już mnie roznosi. Dla mnie jest #!$%@?ą legendą i katuje jego kawałki chyba z 12 lat i dalej się nie nudzą.
"The Documentary" - w top10 rapowych albumów w historii.
#rap
J.....n - Koncert The Game'a za 2 dni i już mnie roznosi. Dla mnie jest #!$%@?ą legen...
  • 38
  • Odpowiedz
@JohnMilton: ja mowie jak oni dla mnie brzmia, tych ktorych wymienilem odrozniam bo maja inny styl i flow a cala reszta, a wertowalem godziny amerykanskiego rapu, brzmia tak samo badz podobnie, juz nie mowiac o niewchodzeniu w bit nawet tych "najwiekszych"
  • Odpowiedz
@JohnMilton: no faktycznie wyczyn takiego cheap-shota komuś #!$%@?ć, tak samo argumenty że XXXtentacion jest ciota bo poszedł spać na scenie, od kiedy taka lepa z zaskoczenia to powód do dumy? powinni tego wack'a100 przekopać na ziemi jego koledzy za to co odwalił XD a The Game trzymał sie z tyłu
  • Odpowiedz
@Fikaczu_: Różowo to nie jest partyzant. Partyzanta to dostał xxxtentacion. To był strzał stojąc twarzą w twarz, gdzie agresor sam się prosił o #!$%@?
Swoją drogą nie wiem po co przytaczasz tą akcję, bo co ona ma wspólnego z jego rapem?
J.....n - @Fikaczu_: Różowo to nie jest partyzant. Partyzanta to dostał xxxtentacion....
  • Odpowiedz
@JohnMilton: Nie komentuje jego muzyki tylko jego wybujałe ego pseudo-gangsterskiej cioty, Stitches szedł do The Game'a patrząc mu w twarz, prawdopodobnie w oczka, nie spodziewał sie typa 1,50m pod nogami, tak czy siak Cheap-shot, małolat wychodzi do grupki 40-latków a Ci sie cieszą bo jeden z nich w ogóle nie proszony uderzył go z zaskoczenia, no żenada XD
  • Odpowiedz
@Sweet_acc_pr0sa: gdzie ci Snoop brzmi jak Dre albo Hova xD tak samo Eminem, to zupełnie inna stylistyka przecież. U Gejma jakieś podobieństwa się znajdą z Dre bo są z jednego miasta w końcu ale bez przezsady, że tak samo brzmią. Jak się słucha mało jakiegoś gatunku to tak jest, że się wszystko zlewa.
  • Odpowiedz
@Fikaczu_: The Game miał w tym czasie toczącą sie sprawę w sądzie i opcje paru lat za kratkami, więc chyba logiczne, że nie bedzie sie publicznie #!$%@?ł z typem to jedno, a drugie - rozumiem, że przykładowo każdy szef mafii sam osobiście zabija i torturuje swoich wrogów? Nie, ma od tego ludzi, żeby samemu nie babrać się w gówno. Tak samo Game ma swoich ludzi, którzy za nim stoją i w
  • Odpowiedz
@JohnMilton

badz 40 letnin ojcem małych dzieci

miej sprawe w sądzie

wyzywaj sie z 20latkiem w internecie

XD no faktycznie the game taki gangsterzyna mafiozo ze ma wacka100 od torturowania ludzi XD zwykłe bydło bez honoru a bronisz go bo go lubisz, patrz obiektywnie typie, nie fer wyjaśniona sprawa i tacy jak Ty, dickriderzy Game'a zalali internet ze haha wygrał. Nie, w oczach bezstronnych ludzi jest zerem
  • Odpowiedz