Wpis z mikrobloga

@MJToshi: teraz jakaś nowa poprawka wyszła tylko dziwne jest to że mieli też innymi dyskami, co on tam kurde szuka? Mam ich kilka TB może dlatego tyle mu schodzi? przeskanowac takie ilości danych to zajmuje trochę Teraz jest 54%
@NdFeB: hmm szczerze to nie wiem nawet. U mnie siedzi jeszcze stary 120gb ssd intela(wtedy jeszcze 400zł kosztowały). Do tego przedpotopowy zwykły dysk 500gb hdd i jeszcze starszy 160gb hdd.

Całość aktualizacji szła szybko mimo, że komp już swoje lata ma(Phenom x2 955be, 8gb ramu) itd.

Format robiłem w styczniu z pendrive a potem aktualizacje. Sam format i aktualizacje zajmują mi śmiesznie mało czasu, gorzej potem z programami wszystkimi itd.
@NdFeB: Jeszcze mi się przypomniało, że na lapku miałem problem z w10 i też tak aktualizowało długo strasznie albo z błędami. Okazało się, że mój laptop ma kartę sieciową, która się gryzie z w10. Do teraz problemu nie rozwiązał ani Samsung ani W10.
@MJToshi: Wiesz jak się to gówno zainstalowało? Tak że teraz przewracam poprzednią wersję bo po restarcie przy zalogowaniu tylko ekran migał i się nie wlogowywal Ostatni raz te poprawki zmarnowały mi czas bo zaraz jak tylko przywróci to je w piz du wyłączę