Jednak wracamy do formy poprzedniej czyli na głosowanie na GORSZĄ rzecz. Jako, że w poprzednim głosowanie najmniej głosów miał Mikado - więc i on odpada! Znowu są zdania, że nie ma Fanexa czy innego ketchupu - nie da się dać więcej niż 10 propozycji w ankiecie... Głosujemy tak jak napisałem na najgorszy z pozostałych Zapraszam również do obserwowania autorskiego tagu ---> #wykopowawykreslanka
@oba-manigger: ha, mówiłem, że Tortex wygrywał poprzednim razem dlatego ze ludzie nie czytali posta xD uff, wiara w Wykop odzyskana. Choć zastanawiam się co w ogóle robi Tortex w głosowaniu na najgorszy ketchup, skoro to nawet ketchupem nie jest
@oba-manigger: Włocławek to już nie to samo, teraz u nas robią Dworski według przepisu starego Włocławka, którego tu nie ma, a obecny "Włocławek" robią chyba w Łowiczu.
@oba-manigger: To jest fenomen, że Tortex miał najwięcej głosów gdy chodziło o najlepszy ketchup i ma również najwięcej głosów gdy chodzi o najgorszy ( ͡°͜ʖ͡°)
Jeszcze niedawno Pjoter przekonywał, że w Holandii nie ma mowy o eutanazji z powodów psychicznych, mogą się temu zabiegowi poddać jedynie nieuleczalnie chorzy.... nie to co w KATOLSKIEJ Belgii !!! No to pyk, eutanazja w Holandii z powodu autyzmu i deprechy #napierala #holandia
Głosujemy tak jak napisałem na najgorszy z pozostałych
Zapraszam również do obserwowania autorskiego tagu ---> #wykopowawykreslanka
Zagłosuj na najgorszy!
A to, że w sondzie nie bierze udziału kauflandowski K-Classic to paranoja. Ma więcej pomidorów na 100g niż takie np Pudliszki.
o ile zazwyczaj wole kotlin/heinz/pudliszki to grzanki z pasztem są najlepsze z tortexem
w sumie kiełbase z grilla też wole z tortexem. wszystko inne z serem - kotlin/pudliszki/heinz
NIE, NIE CHODZI TU O TEN Z RESTAURACJI MCDONALDS
Komentarz usunięty przez autora