@grymberg: @srantus: jak widzę HI u kogoś na klimie to chce mi się płakać. Gdyby ktokolwiek przeczytał instrukcję od auta, to by wiedział. Producent zaleca 22° w trybie auto. I bez wciskania guzika ECON. Auto samo dobierze nawiewy i moc, żeby w środku była odpowiednia temperatura
@OgryzekSarmaty: ECON to już moja indywidualna zachcianka. Przy takiej temperaturze jak teraz to nawet sprężarka się nie włączy. A milej jest z włączoną klima
@Ra_V: Ok. A z tym high masz dużo racji bo zauważyłem że dużo dłużej się grzeje samochód do tych 90 przy high. U ciebie tez audi ? Polecasz stosować się do instrukcji ? Pierwsze audi i pierwszy diesel u mnie od tygodnia. Pozdrawiam i miłej soboty. (✌゚∀゚)☞
@OgryzekSarmaty jeżdżę od czterech lat w ten sposób i nie mam żadnych problemów. Klima nie nabijana od zakupu, a latem od razu schladza auto. 22°, tryb auto i bez ECON.
@ButtHurtAlert: w aucie są rozmieszczone czujniki. Na suficie, przy guzikach od klimy, przy nogach. I dzięki tym czujnikom klima wie gdzie wiać i z jaką temperaturą. Ustawiasz 22 i jest git
@srantus: Zawsze mnie to r---------a, klima automatyczna żeby utrzymać zadaną temperaturę w środku ale to widać za dużo możliwości więc najlepiej mieć latem na LO zimą na HI i kręcić guzikami od prędkości nawiewu ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: comment_WF34uNn3yrwZGtlbgDygzVVvbrrAXLr3.jpg
Pobierzźródło: comment_Yq787QK3XElVIdGi8xe6VmdGFJxOUTxk.jpg
Pobierzźródło: comment_P6G1QC3A7iIUSnFmm5vd8RKW8O84MmOp.jpg
Pobierz@ToToTomek: Oo nie zacząłem. Trzeba ogólnie uważać bo lubią się czepiać. Kilka razy słyszałem o tym różne historie. Nożyk jakiś fo kolekcji ?
@hesus_ipanienko: Kierownica w lewo a droga w