Wpis z mikrobloga

• 459
Patrzcie i podziwiajcie ( ͡º ͜ʖ͡º) Mój syn, lat 7 ( 1 klasa) miał dzisiaj zadanie na matematyce. Mały sprawdzian ile dziecko potrafi rozwiązać w ciągu 10minut. Wiem że dla dorosłego to łatwizna. 45 zadań w 3:20 ( 140 sekund dla słabych z matmy) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
saperq - Patrzcie i podziwiajcie ( ͡º ͜ʖ͡º) Mój syn, lat 7 ( 1 klasa) miał dzisiaj za...

źródło: comment_ahPSGEr5uGSKRYmzdE321HL5Msb6NOTp.jpg

Pobierz
  • 176
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

pod uwagę wiek tych firm, historie obu krajów i wiele innych czynników.

@rav33: Oczywiście te firmy nawet pod zarządem debili działaja sobie same od siebie.Właśnie udowodniłes że firmy z debilnym zarządem lub bez niego działaja tak samo bo ktos tam kiedyś 100 lat temu puścił te machine w ruch.... Po jaki wuj wiec teraz jakiekikolwiek zarząd w Polskich firmach jezeli firmy bez zarządu dziłają tak samo sprawnie?
  • Odpowiedz
@saperq: Kolego, włączam się do dyskusji. Dzieci z grudnia 2010 poszły do 1 klasy w PL w wieku pięciu lat a obecnie są w 2 klasie i obczajają dodawanie o odejmowanie do 100. Rocznikowo w grudniu na testach podsumowujących rok miały 6 lat (obecnie 7). Tak, mam dzeci w tym wieku. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
@Ich_mag_Kaesekuchen: Piszesz sobie własną bajeczkę. Gdzie ja napisałem coś o debilnym zarządzie? Porównałeś poziom edukacji biorąc za przykład firmy ale czy wiesz, że takie firmy budowano latami. W Polsce w okresie komunizmu nie mogły się rozwijać przedsiębiorstwa na taką skalę. Dlatego wspomniałem o historii. Druga sprawa to, czy wiesz, że podczas II WŚ te fabryki miały darmowych pracowników? Mógłbym wymieniać Ci jescze pełno innych wydarzen, które wpłynely na ich rozwój
  • Odpowiedz
@Ich_mag_Kaesekuchen: Widzę że już ci zabrakło argumentów. Wiem więcej od ciebie w tej kwestii, wiem że porównywanie poziomu edukacji do firm jest złe. Nie dziwię się że nie poradziłeś sobie w PL, zdania poprawnie nie umiesz zbudować.
  • Odpowiedz
@rav33: Potrafisz się wysłowić,potrafisz logicznie mysleć (przeglądając mój profil) nadal jednak jestes biedakiem. To ja już wolę byc bogatym głupcem i wysmiewać "mondrych" biedaków. Nie zapomnij wysmiac Amerykanów jacy to debile som XD. Ty nadal pracuj w zachodniej montowni z debilami w zarządzie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Ich_mag_Kaesekuchen Nie wiesz gdzie pracuje i za ile, to po pierwsze. Po drugie jesteś zwykłym robolem w Niemczech na budowie i przy 8h pracy dziennie wyciągasz pewnie około 1,5k euro, wielki bogaczu haha. Ci uwielbiani przez ciebie Niemcy traktują cie jak tutaj w Polsce traktuje się Ukraińców. Masz pawod do dumy bo w Polsce nie umiałeś sobie poradzić i wszyscy na ciebie pluli, w Niemczech też na ciebie plują ale jesteś
  • Odpowiedz
@rav33: Nie mierz wszystkich swoją miara.Zarabiam 2200k € na rękę a w Polsce 1500zł bo ukraincy na moje miejsce byli.... :( Potwierdzam ze w Polsce za 1500zł nie potrafiłem sobie poradzić.
  • Odpowiedz