Aktywne Wpisy
Syn_Tracza +493
Jak dla mnie, wyborcy demokratycznej opozycji, wystarczy, że ci zrobią następujące rzeczy i już mają mój głos na kolejną kadencję:
1. Oczyszczą TVP z Holeckich i Rachoni
2. Zamkną największych wałkarzy, jak np. Obajtek (mam nadzieję, że nie ucieknie do Argentyny lub Izraela)
3. Odkręca najgłupsze zmiany pisowskie, jak zakaz handlu w niedziele czy całkowity zakaz aborcji
4. Poprawią stosunki z krajami UE na neutralne i przyjacielskie bo teraz jesteśmy skłóceni ze
1. Oczyszczą TVP z Holeckich i Rachoni
2. Zamkną największych wałkarzy, jak np. Obajtek (mam nadzieję, że nie ucieknie do Argentyny lub Izraela)
3. Odkręca najgłupsze zmiany pisowskie, jak zakaz handlu w niedziele czy całkowity zakaz aborcji
4. Poprawią stosunki z krajami UE na neutralne i przyjacielskie bo teraz jesteśmy skłóceni ze
opk20 +86
Teraz tak na poważnie, przypomnijcie mi czemu wybraliście KOPSL? Przekonały was kredyty 0%, dopłaty do najmu, czy może likwidacja gotówki. Serio pytam.
#wybory
#wybory
Tradycyjnie zapraszam od 17 do 21.
Uwaga nowe IP serwera!
adres serwera re-volt: 79.185.128.25
adres serwera ts: ts02.multigaming.pl:10590
haslo serwera ts: mirko
#mirkovolt
PS. Zapraszam wszystkich do pobrania rvgl.ini, w którym ustawiłem jako domyślny port 2310. Powinno to pomóc w rozbieżności między tabelami wyników u poszczególnych graczy.
Plik należy umieścić w folderze 'profiles' w
mam też wrażenie że więcej niż 16 mirków chciało by zagrać także możesz i Ty postawić serwer