Wpis z mikrobloga

@Berbelucha @OlejekErotyczny @C_MR Bardzo dobrze że Xbox ma multiplatfromy. Microsoft przynajmniej stara się atrakcyjność swojej konsoli zwiększyć w mniej lub bardziej innowacyjny sposób, czy to przez usługi abonamentowe jak game pass czy ea acces, czy w przyszłości, obsługę myszki i klawiatury. Ale nie, Playstation lepsze bo płaci producentom za wprowadzanie sztucznych ograniczeń.
  • Odpowiedz
@Berbelucha: Microsoftu można nie lubić, ale za to co robi dla unifikacji konsol i PC szacunek się należy. Idealna i najbardziej pro-konsumencka sytuacja byłaby wtedy, gdy niezależnie od urządzenia można by ograć wszystko, najlepiej jeszcze z cross-playem po sieci.
  • Odpowiedz
@Berbelucha: ehh mi ojciec za gowniaka zalowal na happy meal a komputer z komuni wymienilem dopiero jak poszedlem do roboty ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale j----y co tydzien kupowal magazyny rowerowe po kikadziesiat zloty albo osrane gownem manetki do roweru o wartosci gejmingowego sprzetu, j----y pasjonat kolarstwa
  • Odpowiedz
@pablosik a powiedz mi, co jest ciekawego na Xboxa poza Forza? Gears of War xD? Są jeszcze jakieś exy poza multiplatformami?

@OlejekErotyczny Ty nadal nie rozumiesz. Dorośli ludzie mają w dupie jakieś wojny gimbokonsolowe.
Stać mnie na PC do grania, PS4 i XO. I tak gram najwięcej na konsoli, bo WYGODNIEJa nie jakieś exclusive czy inne głupoty.
  • Odpowiedz
@Berbelucha jeszcze lovers in a dangerous spacetime, buggy racing, worms battlegrounds, runbow, speedrunners i jeszcze halo master chief collection lokalnie na podzielonym ekranie jest super, ale to już bardziej jak koledzy wpadną hehe
  • Odpowiedz
@OlejekErotyczny:

jedyna przewaga Xboxa to pad który jest ultra wygodny. Jeżeli kupuje urządzenie do grania to chyba głównym kryterium (które decyduje o tym co kupić) są gry, a PS4 ma to co ma Xbox poza kilkoma exami na tą konsole. ( ͡º ͜ʖ͡º).

KODI, od jakiegoś czasu się mówi że pakiet office ma trafić na Xbox-y, o myszce i klawiaturze i usługach abonamentowych wspominałem już
  • Odpowiedz