Jako że dobrobytem należy się chwalić na mirko to małe #chwalesie. Stwierdziłem że pora wymienić x360. Pady: biały dla mnie, czerwony dla syna, różowy dla żony ( ͡º͜ʖ͡º) Jakieś dobre gry dla 2-4 osób polecacie? :)
@C_MR na Xboxie masz same multiplatformy, poza 3-4 grami. Szanujmy się. Jedyne co ciekawe wychodzi w przyszłości to Sea of Thieves, ale będzie w programie Xbox anywhere więc na pc ogram ( ͡º͜ʖ͡º)
@Berbelucha: Mam nadzieje ze tak nie bedzie, bo to co mi o------i to poezja. Po 28 dniach od zakupu z----l sie w XOX port HDMI, wyslalem konsole do serwisu. Około półtora tyg pozniej otrzymalem od nich konsole ktora byla wyprodukowana 2 miesiace wczesniej i miala porysowany przedni panel nad szczeliną na płytki, o----------m i wyslalem jeszcze raz, czekam na rozwój sytuacji.
@pisiontgroszy: @19_85: mnie tak straszyłeś a okazało się że kable hdmi są c-----e. Nawet ten dołączony do Xboxa One S jesli ktos mysli o 4k hdr ( ͡°͜ʖ͡°)
Pady: biały dla mnie, czerwony dla syna, różowy dla żony ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jakieś dobre gry dla 2-4 osób polecacie? :)
#xboxone #xbox #dorobilsiezlodziejjeden
źródło: comment_SdGHUYjsVHeK3JDkermP89SR4neQG3vQ.jpg
Pobierz@OlejekErotyczny nie przesadzaj, jest z czego wybierać ;)
źródło: comment_GhiUJo9wI4rb8Xy6QoKr0GOOcQ3bCQva.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@19_85: mnie tak straszyłeś a okazało się że kable hdmi są c-----e. Nawet ten dołączony do Xboxa One S jesli ktos mysli o 4k hdr ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://www.co-optimus.com/