Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +328
Kobiety nie nadają się na wysokie stanowiska zarządcze, serio, nie jestem jakimś przeciwnikiem kobiet, ale z tego co widzę w #korposwiat to w dziale gdzie jest kobietą dowódcą, są najwieksze problemy, zero stabilności, panika, ma zły humor, wszyscy go mają, wymyślanie głupot niepotrzebnych, milion procesów i ich komplikowanie, a podczas okresu nie podchodź XD I te sztuczne pompowanie diversity to jest jeden wielki mit bo system jest stworzony pod facetów
Takie tam na oględzinach mieszkania, klientka chce tylko wymalować. Szybka wycena 1000zł za cały korytarz wraz z zabezpieczeniem drzwi podłóg itp materiał w zakresie klientki. Zostałem wyj**any za drzwi bo chyba przyjechałem z warszawy z tymi cenami - poprzednio pan zenek zrobił jej za 500zł malowanie z gipsowaniem. W komentarzu wiecej. #remontujzwykopem
Raz: Jaca ma problem z alkoholem, jest przepity w cholerę. Nie może pić, nie możesz mu polewać. Słuchaj swojej matki w tym temacie.
Dwa: Znajdź mu robotę, to TY mu kazałeś w okolicach wakacji rzucić pracę. Widzisz że nie wyszło, więc teraz pogadaj z Arsenem - bo on ma tam kontakty, żeby załatwił mu robotę. I wyślij Jacka do tej roboty, bo on nie może siedzieć na streamach i pić ciągle, to mu szkodzi. Zobacz jak TY a ON żyjecie: Ty wstajesz, masz kochającą Agnieszkę, normalne mieszkanie i cały dzień zawalony jakąś robotą że nie wiesz w co ręce włożyć. A Jacek? Wstaje, budzi się wśród syfu na melinie i na dzień dobry dostaje o------l od Gochy, wypije troche alkoholu, wypali papieroska, poprzechodzi z kuchni do pokoju, w międzyczasie Gocha też go znowu o-------i za to że oddycha, w końcu pójdzie spać, po to żeby się obudzić i powtórzyć to samo co przed chwilą napisałem. - Napić się, zapalić i iść spać.
Tak więc znajdź mu robotę, serio, na Tobie spoczywa ta odpowiedzialność. Mówię, uderz do Arsena, on mu załatwi robotę. A skończą się z nim problemy. Tylko dopilnuj żeby tam poszedł.
#danielmagical #patostreamy
Byleby tylko złapał fuchę za więcej niż 8zł/h.
kurde dlaczego ludzie mają taką krótką pamięć, nie rozumiem tego xD (bo wystarczy tylko pamiętać co on odwalał, nawet tutaj myśleć nie trzeba)
@Miszaalina: NIe łudź się Mirabelko ( ͡° ͜ʖ ͡°) Goha wyzywała go wcześniej i będzie wyzywała go nadal, nawet jakby został #programista15k ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
chociaż z drugiej strony oni chociaż nie rozpijają swojej chorej na alkoholizm matki, chociaż grubemu też się w jakimś stopniu nie dziwie, że ma na nią w------e, skoro jest jaka jest, chociaż trzeba pamiętać (chyba xD) mimo wszystko że to choroba